DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu kış evinizde gri ve antrasit tonlarına yer açın

    Bu kış evinizde gri ve antrasit tonlarına yer açın
    07.11.2023
    A+
    A-

    Boyanın ustası Düfa, su bazlı, kokusuz, çevre dostu boyalar ile evinizde her mevsimde boya yapabilmenize imkan sunuyor.  Düfa’nın zengin renk kartelasında bu yılın trend renkleri olarak gri ve antrasitin tonları öne çıkıyor.

    Evinizi yenilemek denildiğinde ilk adım duvarlardan yani boya yapmaktan geçiyor. Boya zamanı olarak  akla bahar ayları gelse de su bazlı, kokusuz boyalarla artık her mevsimde boya yapılabiliyor. Üstelik yeni nesil boyalarla bir ustaya ihtiyaç duymadan, kendi başınıza kolayca boya yapabilmeniz de mümkün… Son dönemde popüler ev dekorasyon renkleri arasında gri ve tonları yer alıyor. Gri ve tonlarını bir arada kullanmak, bir duvarı diğerinden farklı bir tona boyamak evinize modern bir hava da katıyor.

    Boyanın ustası Düfa, zengin renk kartelasında yer alan su bazlı, kokusuz, çevre dostu duvar boyalarının yanı sıra astarlar, tavan boyalarıyla evlerimizi kışa hazırlıyor. Düfa, bu yılın trend renkleri gri ve antrasitin farklı tonlarıyla duvarlara benzersiz bir dokunuş yapıyor. İlk katı yarım saat gibi kısa sürede kuruyan Düfa su bazlı boyaların tam kuruması ise 24 saat sürüyor. Bu sayede evlerde günlerce süren boya dağınıklığına son veren Düfa, kolayca uygulanabiliyor. Ayrıca yüksek örtücülüğü, nefes alma, küf ve mantarları önleme özellikleriyle de dikkat çekiyor.

    Düfa Boya Hakkında

    Düfa Boya, Avrupa’nın en büyük mobilya boya ve vernik üreticilerinden biri olan Kayalar Kimya markasıdır. Kayalar Kimya, 2005 yılında dünya genelinde 9 fabrikası bulunan Alman Meffert AG ile ortaklık anlaşması yaparak Düfa boyalarını Türkiye’de üretmeye başlamıştır. 2009 yılında ise şirketin Türkiye ve toplamda 18 ülkedeki tüm haklarını satın almıştır. “Boyanın Ustası” sloganıyla pazara renk getiren Düfa Boya, çevre ve insan sağlığına duyarlı, uygulaması pratik su bazlı iç ve dış cephe boyaları, duvar astarları, ahşap boyaları, sentetik bazlı duvar-ahşap-metal astarları, sentetik bazlı ahşap astar ve vernikleri, akrilik sprey boyalar ve tamamlayıcı ürünler üretmektedir. Düfa, Mix makine renklendirme teknolojisi ile müşterilerine sonsuz renk seçeneği sunmaktadır.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.