DOLAR 32,3036
EURO 34,8369
ALTIN 2411,399
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu kış içinizi ısıtacak indirimler Ayakkabı Dünyası’nda

    Bu kış içinizi ısıtacak indirimler Ayakkabı Dünyası’nda
    18.01.2019
    A+
    A-

    Ayakkabıda moda, şıklık ve rahatlığın adresi Ayakkabı Dünyası’nda büyük kış indirimi başladı! Klasikten spora, her model ve renkte ayakkabının adresi Ayakkabı Dünyası’nın cazip indirim kampanyası ile bot ve ayakkabılarda %50’ye varan indirimler ayakkabı tutkunlarını bekliyor. 

    Kimileri için kış mevsimi evden çıkılmaması gereken mevsim olarak algılansa da, moda tutkunları doğanın her evresini sabırsızlıkla bekliyor. Günün modasını yansıtan ayakkabı seçenekleri ile fark yaratan Ayakkabı Dünyası, kış stilini ayakkabısı ve botuyla tamamlamak isteyenlere mevsimin zorlu şartlarına dayanıklı, birbirinden şık ayakkabı ve bot modellerini ayakkabidunyasi. com. tr’ ye özel %50’ye varan indirimlerle sunuyor.

    Ayakkabı Dünyası’nın 2019 bot ve outdoor koleksiyonunda dünya markalarının pek çok farklı modeli bulunuyor. Kış boyunca outdoor aktiviteleri ile haşır neşir olanlar, Cat, Harley, Dockers, Hush Puppies, Timberland, Scooter, Attiba gibi markaların en tarz modellerine indirimli fiyatlarla sahip olabiliyor.

    Günlük stilin bir numaralı parçası haline gelen sportif ayakkabılar, kombinlerinizi harekete geçirecek en “cool” tasarımlarıyla Ayakkabı Dünyası 2019 Koleksiyonu’nda yer alıyor. Sportif tarzdan ödün vermek istemeyenler, adidas, Nike, Puma, Sketchers gibi dünyaca ünlü markaların ayakkabılarını %35’e varan indirimlerle alıyor.

     

    Sadece Ayakkabı Dünyası mağazaları v eayakkabidunyasi. com. tr’de bulabileceğiniz, son trendlerden ilham alınarak hazırlanan, her stile ve her yaş tarzına hitap eden ProvoQ, City Life, Kiddo, Bubba ve Eclipse Comfort markalı ürünlerde en cazip indirimler ayakkabı severleri bekliyor. Ağırlıklı olarak parlaklık ve canlılık teması üzerine hazırlanan modeller, stili ışıltı ve konforla birleştiriyor.

     

    Özgün tasarımların seçkin malzemelerle birleştiği Ayakkabı Dünyası 2019 Kış Koleksiyonu’nda US Polo, Pierre Cardin, Tommy Hilfiger gibi onlarca yerli ve uluslararası markanın bot ve ayakkabı modelleri yer alıyor. Sezonun geneline hakim olan rahatlık akımını devam ettirecek düztabanlı botlar, yılın öne çıkan zımba ve rafya gibi özel aksesuarlarını bir araya getiriyor.

     

    Bir kaç sezondur olduğu gibi bu sezon da modayı etkisi altına alan, retro trendi ve fütüristik akımdan ilham alınarak tasarlanan sneakerlar, koleksiyonun değişilmez parçası olarak ayakkabı severleri bekliyor. Kadınlar için kış mevsiminin vazgeçilmez parçası çizmeler,Ayakkabı Dünyası Kadın Koleksiyonunda “dize kadar” ve “diz boyu” trendi etkisi altına giriyor. Şık ve iddialı duruşundan ödün vermek istemeyen kadınların kışın mini etek ve elbiselerle kombinleyebilecekleri uzun süet çizmeler, ayağı çorap gibi kavrayan, kısa ve kalın chunky topuklu ya da düztabanlı, püskül detaylı modellerle stilinize hava katıyor.

     

    Kış trendlerini çocukların ayaklarına getiren Ayakkabı Dünyası’nın çocuk koleksiyonunda, birbirinden güzel modeller, parlak ve canlı tasarımlarla tamamlanıyor. Hareketli dünyalarını modayla özdeşleştiren minikler, yeni koleksiyonda konforla modanın iç içe geçtiğine şahit oluyor. Kendi modalarını yaratma arzusu olan çocuklara özel birbirinden şık ve iddialı modellerin yanı sıra oldukça konforlu tasarımları da içeren koleksiyon, Batman, Cars, Frozen, Gigi, Pepee, Spiderman, Igor gibi lisanslı markaların kar botu, yağmur botu ve outdoor modellerini kapsıyor.

     

    Ayakkabı Dünyası’nın bot ve ayakkabılarda yüzde 50’ye varan indirim kampanyasını keşfetmek için ayakkabidunyasi. com. tr adresini ziyaret edebilir, internete özel indirimler ve alışverişin büyüklüğüne göre 150 TL ve üzeri alışverişlerde bedava kargo fırsatı ile adrese teslimat ya da seçtiğiniz mağazadan ürünü teslim alma imkânını elde edebilirsiniz.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.