DOLAR 32,3149
EURO 34,7351
ALTIN 2411,805
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu nisan Gebze Center AVM’de çocuklar gibi mutlu olun

    Bu nisan Gebze Center AVM’de çocuklar gibi mutlu olun
    28.03.2019
    A+
    A-
    Ziyaretçilerinin sadece alışveriş keyfini değil yaşamını da renklendiren Gebze Center AVM, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında minik ziyaretçileri için ay boyunca sürecek birbirinden özel etkinlikler düzenliyor. Baharı müjdeleyen Nisan’da, Gebze Center AVM konuklarını yine rengârenk bir dünya ile buluşturuyor.
    FİBA Commercial Property Management (Fiba CPM) yönetimindeki Gebze Center AVM, Nisan ayında alışveriş keyfini birbirinden renkli etkinliklerle taçlandıracak. Baharın gelişinin verdiği mutluluk ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusuyla ziyaretçilerine neşeli, eğlenceli programlar sunacak.
    Mart ayının son haftasında başlattığı indirim şenliğini gelen yoğun ilgi üzerine Nisan ayı başına kadar sürdürecek Gebze Center AVM, etkinlik kapsamında birbirinden değerli markaları inanılmaz fırsatlarla tüketicilerle buluşturacak. Kurulan özel alanda birbirinden renkli stantlarıyla yer alan; Boyner, Centone, Dagi, Defacto, Greyder, Hatemoğlu, Hummel, Karaca Züccaciye, Lescon, Loft, Miabag, Migros, Özdilek, Sanbe ve Suvari Toys indirim şenliği boyunca en özel ürünlerini uygun fiyatlarla ziyaretçilerle buluşturmaya devam edecek.
    Gebze Center AVM’de Nisan ayında kurulacak Yöresel Pazar geleneksel lezzetlere düşkünlerini ağırlarken, Teraryum Atölyesi ise ziyaretçilere yeni bir hobi kazandıracak. Çocuklara yönelik Ebru Sanatı ve Rüzgar Gülü Atölyesi, İpli Kukla ve sevilen çizgi dizi karakterleri İbi ve Tosi’nin gösterileri de minik ziyaretçilerin alışveriş keyfine keyif katacak.
    23 Nisan’da ise Gebze Center AVM anlamlı bir etkinliğe imza atacak. Atatürk ile Hatıra Fotoğrafı etkinliği kapsamında Greenbox’ta çekilen fotoğrafların çıktısında ziyaretçiler Atatürk ile aynı karede yer alacak.
    Ayrıca AVM’de belli tutar dahilinde alışveriş yapanlar araba yarışı etkinliği katılarak çeşitli hediyeler kazanacak.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.