DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bu yıl Kurban Bayramı’nda uzun tatilin tadını Wyndham’ın özel fırsatlarıyla çıkarın

    Bu yıl Kurban Bayramı’nda uzun tatilin tadını Wyndham’ın özel fırsatlarıyla çıkarın
    10.07.2021
    A+
    A-

    Kurban Bayramı yaklaşırken tatilciler, 9 günlük tatili aileleri ve sevdikleriyle en iyi şekilde değerlendirmek için fırsat arayışına girdi. Uzun bir aradan sonra tekrar seyahate çıkmaya hazırlananlar, ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap verecek, en güvenli ve esnek seçenekleri arıyor. Wyndham Hotels & Resorts, hem plajda güneşin tadını çıkarmanın hayalini kuranlara, hem de Türkiye’nin gözlerden uzak ve sakin köşelerini keşfetmek isteyenlere hitap eden, ülkenin dört bir yanında her bütçeye uygun seçenekler barındıran zengin bir portföye sahip.

    Şirketin kampanyaya katılan otellerinde üç veya daha fazla gece konakladığınızda Wyndham’ın en iyi tarifesi üzerinden yüzde 15 ile 25 arasında indirim sağlayan ve 31 Ağustos 2021 tarihine kadar geçerli olan “Daha Uzun Kalın, Tasarruf edin” promosyonundan yararlanarak bu yıl uzun tatilinizi en iyi şekilde değerlendirebilirsiniz.
    Bu yıl Kurban Bayramı tatilinizin tadını en iyi şekilde çıkarmak için 6 fikir aşağıda sıralanıyor:

    Yaz tatilinden beklediğiniz her şey Ramada Resort by Wyndham Bodrum’da
    Pek çok kişi bütün yıl Bodrum’a seyahat etmenin hayalini kuruyor ve bir haftalık bir tatil, Türkiye’nin en gözde tatil bölgesinin tadını çıkarmak için ideal bir fırsat sunuyor. Bodrum merkezine yalnızca 4 km mesafede, Bitez’de Kos Adası’na bakan bir tepenin üzerinde yer alan 129 odalı Ramada Resort by Wyndham Bodrum’da, misafirlerin Bodrum’un güzel plajlarını ve saklı kalmış köşelerini keşfettikten sonra dinlenebilecekleri deniz manzaralı villalar, misafir odaları ve süitler bulunuyor. Zengin imkanlara sahip olan bu otelde açık ve kapalı havuz, bir spa, sauna ve fitness merkezi, tenis kortları ve iki restoran da mevcut. Otel, plaja ücretsiz servis hizmeti de sağlıyor.

    Antalya’nın yanı başındaki tatil cenneti: Ramada Resort by Wyndham Lara

    Antalya’nın Lara plajı, su parkları, restoranları, sayısız aktivite ve tadını ailece çıkarabileceğiniz harika plajıyla Türkiye’de Akdeniz bölgesinin en gözde ziyaret noktaları arasında yer alıyor. Antalya Havalimanı ve şehir merkezine yalnızca 15 dakika mesafede bulunan 395 odalı Ramada Resort by Wyndham Lara’da açık havuz, çocuk havuzu ve oyun alanı, sauna, spa, fitness merkezi, tenis kortları ve her biri farklı mutfaklarda uzmanlaşan 5 restoran gibi çok sayıda tesis içi olanak bulunuyor.
    Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa’nın misafirlere özel plajının tadını çıkarın Kuzey Ege Bayram tatilini kalabalıklardan uzakta geçirmek isteyenler için gizli kalmış bir cennet niteliği taşıyor ve Güre-Kazdağları bölgesi, hem yaz aktiviteleri, hem de doğada keşif fırsatlarıyla misafirlerin uzun tatillerini en iyi şekilde değerlendirmelerine olanak tanıyor. 121 odalı Ramada Resort by Wyndham Kazdağları Thermal & Spa, misafirlerine özel plajının yanı sıra elinizde kitabınızla kıvrılabileceğiniz dingin bahçeleri, açık ve kapalı havuzları, çocuk havuzu ve oyun alanı, spa, sauna ve fitness merkezi, oyun odası ve üç restoranıyla dinlenme ve rahatlama imkanlarını en üst düzeyde sunuyor. Otelin misafirleri yanı zamanda Adatepe Zeytinyağı Müzesi’nde bölgenin sembol ürününün üretim süreci hakkında bilgi alabilir, ünlü şelaleleri ve Kazdağları Milli Parkı’nı keşfedebilir veya bisiklet kiralayarak Güre’yi gezebilirler.

    Ramada Hotels & Suites by Wyndham Kuşadası’nda yenilenmiş hissedin
    Kuşadası uzun yıllardır yaz tatilleri açısından Bodrum ve Antalya gibi hareketli turizm merkezlerine daha sakin bir alternatif olarak görülüyor ve bu güzel Ege ilçesinde geçireceğiniz bir haftalık bir tatil, kendinizi dinlenmiş ve yenilenmiş hissetmenize yetecek. Plaja ve ilçe merkezine yalnızca birkaç dakikalık mesafede bulunan 143 odalı Ramada Hotels & Suites by Wyndham Kuşadası, açık havuz, çocuk havuzu, spa, sauna ve üç restoran gibi zengin olanaklar barındırıyor. Otelin Kuşadası Uluslararası Golf Kulübü’nün yanı sıra İzmir ve Efes’e de yakın olması, uzun tatilinizde keşif imkanlarını değerlendirmenize de yardımcı oluyor.
    Ramada Resort by Wyndham Side ile tarihi zenginlikler içinde bir tatil Antalya’nın Side beldesi, Doğu Akdeniz’in önde gelen tarihi harabelerinden birine ev sahipliği yapmasıyla dünyaca tanınıyor ve sunduğu eşsiz deneyimlerle her yaştan aileler için ideal bir seçenek oluşturuyor. Denize birkaç adım mesafede yer alan 295 odalı Ramada Resort by Wyndham Side’nin açık ve kapalı havuzu, çocuk havuzu ve oyun alanı, spa, sauna, fitness merkezi, oyun odası ve üç restoran gibi imkanları bulunuyor. Ramada Resort by Wyndham Side’de yapacağınız bir haftalık konaklama, Side Antik Tiyatrosu’nu, Apollon – Athena Tapınağı’nı, Nemorum Çeşmesi’ni, Sualtı Müzesi’ni görme ve Antalya merkezine günübirlik ziyaret gerçekleştirme fırsatı da sunuyor.
    Karadeniz’de sakin bir Bayram alternatifi: Ramada Resort by Wyndham Ünye Karadeniz Bölgesi, ılıman yaz iklimi ve doğa aktiviteleriyle, Bayram tatilinde hem sıcaklardan ve kalabalıktan uzak kalmak, hem de sahile ve yüzme olanaklarına yakın olmak isteyenler için bir başka alternatif oluşturuyor. Ordu’nun Ünye ilçesinin deniz kenarındaki harika bir noktasında bulunan 137 odalı Ramada Resort by Wyndham Ünye, açık ve kapalı havuz, çocuk havuzu ve oyun alanı, spa, sauna, fitness merkezi, iki restoran ve bunlara ek olarak misafirlere özel bir plaj gibi, yaz tatilinizin tadını en iyi şekilde çıkarmanızı sağlayacak çok çeşitli olanaklar sunuyor. Misafirler Ünye Yaşayan Kültürel Miras Müzesi’nde bölgenin tarihi hakkında bilgi alabilir, Çınarsuyu Tabiat Parkı’nı keşfedebilir veya kentin binicilik tesislerinde ata binip zip lining yapma imkanlarından da yararlanabilirler.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.