DOLAR 32,3329
EURO 35,1892
ALTIN 2246,671
BIST 8718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buderus Avantajlı Ek Garanti Kampanyası için son gün 31 Aralık

    Buderus Avantajlı Ek Garanti Kampanyası için son gün 31 Aralık

    Isıtma sektörünün öncü markalarından Buderus’un ısıtma sistemlerinden daha fazla verim almak ve kombinin performansını geleceğe taşımak için gerçekleştirdiği ek garanti kampanyası 31 Aralık’a kadar devam ediyor.

    Son kullanıcıların ek garanti paketi satın alımlarını teşvik etmek amacıyla gerçekleştirilen Buderus kampanyası, 31 Aralık tarihinde sona eriyor. Kampanya ile Buderus son kullanıcıların cihazlarının garanti süresini uzatma imkânı sağlıyor. Böylelikle hem cihazların ömrü uzuyor hem de yıllık bakım seçenekleri ile daha verimli çalışabiliyorlar. Birbirinden farklı garanti paketleri ile son kullanıcılarının beklentilerine yönelik seçenekler sunan Buderus, yetkili servis güvencesi ve ücretsiz bakım avantajı sağlıyor.

    2 ve 4 yıllık ek garanti paketi seçeneklerinden satın almak isteyen son kullanıcılar, Buderus resmi web sitesi üzerinden detaylı bilgilere ulaşabilir, web sitesinde bulunan form ile talep oluşturabilir veya kendilerine en yakın Buderus yetkili servisi ile iletişime geçerek bu kampanyadan yararlanabilirler.

    YORUMLAR
    1. serkan dedi ki:

      bu ne haberi şimdi? ne anltyor, ne bitiyo?

      1. Yonetici dedi ki:

        Ek garanti kampanyası. Daha önce başlamış. Süresini uzatmışlar.