DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buderus Star Club 2017 Şampiyonları İstanbul’da buluştu

    Buderus Star Club 2017 Şampiyonları İstanbul’da buluştu

    Sektörün en iddialı sadakat kulübü Buderus Star Club, 2017 Yıldızlar Puan Ligi’ni ilk 3 sırada bitiren üyelerini İstanbul turu, Bosch Termoteknik Genel Merkezi’nde gerçekleşen ödül töreni ve yöneticilerle yenen akşam yemeğiyle ağırladı.

    Buderus Star Club’ın üyeleri tarafından heyecanla takip edilen Yıldızlar Puan Ligi’nin 2017 yılında en iyi performans gösteren ilk 3 üyesi İstanbul’da düzenlenen tören ile plaket ve ödüllerini aldı. Rehber eşliğinde gezilen tarihi yarım ada turuyla başlayan etkinlik, genel merkezde Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat’ın üyelere ödül ve plaketlerini takdim etmesiyle devam etti. Ardından Bosch Termoteknik yöneticilerinin katılımıyla keyifli bir akşam yemeği gerçekleştirildi.

    Buderus Star Club Kazandırmaya devam ediyor!

    İstanbul’a ulaşmalarının ardından Bosch Termoteknik yetkililerince karşılanan üyeler, kokartlı rehber eşliğinde tarihi yarımadayı gezerek eserler hakkında önemli bilgiler aldı.

    İstanbul gezisinin ardından Bosch Termoteknik genel merkezine gelen üyeler, Bosch Termoteknik Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat’ın elinden, gösterdikleri performans neticesinde hak ettikleri plaket ve ödüllerini aldılar.

    Ödül ve plaket töreninin ardından üyeler, akşam yemeğinde Türkiye, Ortadoğu ve Kafkasya Satış Genel Müdürü Zafer Polat ve Bosch Termoteknik yöneticileri ile buluştu. Sektör dinamiklerinin masaya yatırıldığı keyifli yemekte Buderus uzmanlığı, gelişen teknolojiler ve sektöre dair yeni regülasyonlar değerlendirildi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.