DOLAR 32,3056
EURO 34,7147
ALTIN 2409,048
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buderus toptancı bayi toplantısını Dubai’de gerçekleştirdi

    Buderus toptancı bayi toplantısını Dubai’de gerçekleştirdi
    28.02.2017
    A+
    A-

    Buderus, Türkiye genelindeki toptancıları ile Dubai’de gerçekleşen Buderus Toptancı Bayi Toplantısı’nda bir araya geldi

    ‘Buderus Toptancı Bayi Toplantısı’ Dubai’de 07-10 Şubat tarihlerinde gerçekleşti. Bayiler bu toplantı sırasında Bosch Termoteknik Dubai ofisi ve Abu Dabi’nin önde gelen ‘Al Zaine’ projesinde kullanılan Buderus kazan uygulamalarını yerinde görme fırsatını yakaladılar. Toplantıda 2016 yılı değerlendirilirken, 2017 yılına dair stratejiler de paylaşıldı.

    Buderus toptancı bayi toplantısının bu yıl ilk durağı Dubai oldu. Bosch Termoteknik’in Dubai’de bulunan ofisini ziyaret eden grup, pazarlama, servis ve satış kanallarının güncel projeleri ve işleyişleri ile ilgili sunumlara katıldılar. Toplantılar sonrasında Birleşik Arap Emirlikleri’nin en yüksek nüfusuna ve Abu Dabi’den sonra ikinci en geniş yüzölçümüne sahip emirliği olan Dubai’de kültürel ve tarihi bilgilerinin aktarıldığı bir şehir turu düzenlendi.

    Buderus toptancıları ile karşılıklı fikir alışverişi yapma imkanı buldu!
    Davetliler, yoğun iş temposuyla geçen bir yılın yorgunluğunu birlikte atarken, aynı zamanda Buderus’un üretim alanındaki yetkinliklerini ve sektördeki son trendleri de yerinde görme fırsatı buldu. Son gün gerçekleştirilen çalıştayla karşılıklı fikir alışverişi de yapılarak toplantı verimli bir şekilde sona erdi.

    Bosch Termoteknik Hakkında
    Bosch Termoteknik, enerji verimli ısıtma sistemleri ile sıcak su çözümlerinde Avrupa’nın lider tedarikçisidir. 2015 yılında yaklaşık 13.400 çalışan ile 3,3 milyar avroluk (Yüzde 68’i Almanya dışında) ciro gerçekleştirmiştir.Bosch Termoteknik, birçok güçlü uluslararası ve yerel markaya sahip olup; Avrupa, Amerika ve Asya ülkelerinde çeşitlendirilmiş ürün gamıyla üretim yapmaktadır.
    Bosch Grubu, dünyanın önde gelen teknoloji ve servis tedarikçilerinden biridir. Dünya genelinde yaklaşık 390.000 çalışana sahiptir (31 Aralık 2016 itibarıyla). Şirket ön rakamlarına göre, 2016 yılında 73,1 milyar Avro’luk bir satış gerçekleştirdi. Faaliyetleri dört sektöre ayrılmaktadır: Mobilite Çözümleri, Sanayi Teknolojileri, Dayanıklı Tüketim Malları ve Enerji ve Bina Teknolojileri. Dünyanın önde gelen IoT şirketi olarak Bosch; akıllı evler, akıllı şehirler, ağa bağlı mobilite ve endüstriiçin yenilikçi çözümler sunmaktadır. Şirket; sensör teknolojisi, yazılım ve hizmet alanlarındaki tecrübesi ve kendi IoT bulutunu kullanarak müşterilerine; ağa bağlı, farklı alanları bir arada bulunduran ve tek bir kaynaktan elde edilen çözümler sunabiliyor. Bosch Grubu’nun stratejik amacı; inovatif ve heyecan uyandıran ürün ve hizmetleriyle ağa bağlı bir yaşam ve yaşam kalitesini dünya genelinde geliştiren yaratıcı çözümler sunmak. Kısacası Bosch, “Yaşam için Teknoloji” sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.