DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka Sofa’dan avantajlı evlilik paketleri

    Buka Sofa’dan avantajlı evlilik paketleri
    20.06.2017
    A+
    A-

    Farklı tasarımlarla yaşam alanlarını değiştirmeyi hedefleyen mobilya markası Buka Sofa; yenilikçi ürünlerle oluşturulmuş özel kombinler içeren “Evlilik Paketleri” ile evlenecek çiftlere ve evini yenilemek isteyenlere hayallerindeki salonları uygun fiyatlarla döşeme imkanı sunuyor.
    Her bütçeye uygun ve rahatlığı ön planda tutan mobilyalardan oluşan evlilik paketleri ile Buka Sofa; kılıfları rahatlıkla değişebilen koltuk ve kanepeleri, kullanımda pratiklik yaratan mobilyalarla bir araya getiriyor. İhtiyaca ve zevke göre oluşturulan alternatifler arasından seçilen paketler yeni evlenecek ya da evini yenilemek isteyen çiftler için yüksek indirim avantajı sunuyor.
    Fonksiyonellik ve uygun fiyat bir arada
    Buka Sofa, her eve ve her zevke uyum sağlayabilecek alternatif paketler oluşturarak, salonlarda minimalist, modern, coastal stilinde dokunuşlar yaratıyor. Buka Sofa’nın özenle seçip bir araya getirdiği ürünlerinden oluşan evlilik paketleri koltuk, kanepe, masa, sandalye, konsol, sehpa gibi farklı ürün gruplarını içeriyor. 3.300 TL’den başlayan fiyatlarla sunulan paketlerin bütçeleri yapılan seçimlere göre değişiklik gösterirken, çiftler paketlerin genel içeriğine uygun istedikleri modelleri seçerek kendi zevk ve ihtiyaçlarına göre seçim yapabiliyorlar.
    Buka Sofa’nın kılıfları tamamen değiştirilebilir kanepe ve koltuklarından oluşan paketler, günümüzün hızlı yaşam şartlarına ayak uyduran ve salonlarının her yerine uyum sağlayabilecek fonksiyonel ürünleri tercih eden çiftler için öneriliyor. İkili, üçlü, tekli kanepe ve koltukların cam ve ahşap detaylı mobilyalarla bir araya getirildiği evlilik paketleri, salonların tüm ihtiyaçlarını karşılayan koltuk ve yemek odası takımlarını bir arada sunuyor.
    Buka Sofa tasarımcıları tarafından seçilen ürünlerle oluşturulan evlilik paketleri salonlarını özgür ve renkli döşemek isteyen çiftler için ekonomik alternatifler sunarken; değiştirilebilir kılıf seçenekleriyle çiftlerin hayatlarını kolaylaştırıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.