DOLAR 32,4684
EURO 34,8331
ALTIN 2438,466
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka Sofa’dan el tezgahlarında dokunan özel kilimler

    Buka Sofa’dan el tezgahlarında dokunan özel kilimler
    18.06.2017
    A+
    A-

    İstenilen tasarımda ve istenilen ölçüde hazırlanabilen, kılıfları kolayca değişebilen mobilyalar üreten Buka Sofa; etnik desenli dokuma ve baskılı kilimleriyle evlerin dekorasyonunda renkli dokunuşlar yaratıyor. Renklerin enerjisiyle harmanlanan, etnik desenlerden oluşan özel dokuma kilimler bu yaz sezonunda evlere otantik bir hava katacak.

    Konforun ön plana çıktığı dekorasyon stillerine, yaz ayları ile birlikte daha fazla ihtiyaç duymaya başladık. Güneş ışıkları yazın tüm enerjisi ile evlerimize girmeye başlamışken, ağır ve koyu renkli halıları kaldırarak daha hafif ve ince dokulu kilimlere geçme zamanı da geldi. Her evin tarzına ve ölçüsüne göre alternatifler sunarak tüketicilerin sadece bir seçeneğe bağlı kalmadan evlerini özgürce dekore etmesini sağlayan mobilyalar üreten Buka Sofa, yaz stiline uygun kilimleriyle evinizin dekorasyonunu tamamlıyor.

    Stil dönüşümüne zeminleri renklendirerek başlayın
    Kıştan kalma izleri silmek için halıları tatile çıkartırken, yerine daha az yer kaplayan daha fonksiyonel kilimler tercih ettiğimiz yaz aylarında renk seçimlerimiz de değişiyor. Yaz aylarında zeminlerde serin bir dokuyu yakalamaya çalışırken, birden fazla renk ve desene sahip kilimleri kullanarak yaşam alanlarını değiştirmek ve canlandırmak da elimizde.

    Etnik desenli kilimler ile otantik ve cesur bir yaz stili
    Evinde küçük dekorasyon değişiklikleri yaparken, egzotik bir dokunuş isteyen ama bir yandan da modernizmden vazgeçemeyenler için, etnik kilimler özellikle de yaz dekorasyonları için anahtar parça olmaya aday. Yazın ruhunu yakalayan renkleri ile bulundukları ortama renk ve stil katan Buka Sofa’nın etnik desenli baskılı ve dokuma kilimleri, zeminlerde renkli ve tüm zamanlara uyum sağlayan bir dekorasyon stili yaratıyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.