DOLAR 32,3468
EURO 34,7698
ALTIN 2392,47
BIST 10248,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka Sofa’dan konfor ve keyif yaratan koltuklar

    Buka Sofa’dan konfor ve keyif yaratan koltuklar
    27.12.2017
    A+
    A-

    İş yaşamının temposundan ve stresinden uzak, evde geçirilecek konforlu zamanların değeri giderek önem kazanıyor. Buka Sofa günümüzün hızlı yaşam koşullarına ayak uyduran Golf ve Uno koltukları ile hayatın tüm karmaşasından uzak, huzur dolu bir mola vaat ediyor.

    Televizyon başında çokça vakit geçirenler için ideal bir alternatif olan Buka Sofa’nın golf sopasından esinlenerek tasarladığı Golf koltuk, değişebilen onlarca kılıfı arasından turuncu kılıf rengiyle dinamik bir görüntü yakalarken, daha yumuşak tonlardaki kılıf renkleriyle sakinliği ve konforu yaşam alanlarınıza taşıyor. Yaslanma alanı özel yastıkla desteklenen Golf; metal ayakları sayesinde 360 derece dönebilirken, özgürce seçimlerin yapıldığı tek kişilik televizyon keyfi yaratıyor.

    Modern bir tarz yaratıyor
    Buka Sofa Uno koltuk, hem tasarımı hem de kılıfıyla tüm mekanlarda modern ve şehirli bir stil yaratıyor. Buka Sofa’nın modadaki modernlik ve zamansızlık kavramlarından yola çıkarak tasarladığı Uno; geometrik deseni ve safir rengi kılıfıyla zevkli bir tasarım sunuyor. Abartıdan uzak şekil ve desenlerin hâkim olduğu geometri trendini evlerine taşımak isteyenler için Uno yeni sezonda iyi bir alternatif olacak.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.