DOLAR 32,3315
EURO 35,1042
ALTIN 2308,444
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buka’nın koltuklarını çizin boyayın ve özgürlüğün tadını çıkarın

    Buka’nın koltuklarını çizin boyayın ve özgürlüğün tadını çıkarın
    30.05.2017
    A+
    A-

    Çocuklara evde özgür alanlar verebilmek için ebeveynlerin en iyi yardımcısı kolay temizlenen koltuklar. Evinde hayvan dostlarıyla birlikte yaşayan kişilerin ise en büyük kuşkusu temizlik. Buka Sofa zahmetsizce temizlenen ve kolayca değiştirilebilen kılıfları ile lekeleri nasıl çıkarabileceğinizi düşünmek yerine size en sevdiklerinizle geçirebileceğiniz zamanları bırakıyor.

    Evde yaşayan herkes özgürlüğün tadını çıkarsın diye Buka Sofa’nın birbirinden renkli ve farklı kılıfları hayatı kolaylaştırıyor. Çocuklar tarafından “yanlışlıkla!” boyanan ya da evcil hayvanlar ile vakit geçirirken lekelenen koltuklar, hiçbir teknik desteğe ihtiyaç duymadan yedek kılıf ile yenileniyor, evdeki telaş yerini konfora bırakıyor. Ayrıca çocukların en çok tercih ettiği ve heryere bulaşan dondurma, çikolata ve şekerleme lekeleri de kılıflarla beraber kolayca temizleniyor.

    Makinede yıka, lekelere elveda
    Buka Sofa’da tüm kanepe ve koltukların kılıfları isteğe göre değiştirilebiliyor ve çıkarılabiliyor. Ayrıca Buka Sofa’da her bir model için ayrı ayrı sunulan kumaşlar makinede yıkanabiliyor ve/veya kuru temizlemeye uygun, teflon özellikli leke tutmayan türde kumaşlar tercih edilebiliyor. Buka Sofa, 500’den fazla kılıf ile birbirinden farklı renk ve desen seçeneği ile hem kirlenen koltuğunuzu kolayca yenileme fırsatı hem de zevkinize göre bir çok kişiselleştirme alternatifi sunuyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.