DOLAR 32,3958
EURO 34,7835
ALTIN 2435,076
BIST 9966,8
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buket Güler: Pandemi sonrası en büyük hayalim sevdiklerime sarılabilmek

    Buket Güler: Pandemi sonrası en büyük hayalim sevdiklerime sarılabilmek
    18.09.2020
    A+
    A-

    “Sosyal medyada aktif olmak ve sürekli yeni şeyler üretmek çok fazla düşünmemi engelliyor”

    Sosyal medyada 125 bin takipçisi bulunan Buket Güler, MAG okurları için verdiği röportajda gelecek planlarını anlattı.

    Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Güler, paylaşımları ile takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuluyor. Sosyal medyada aktif olmanın ve sürekli fikirler üretmeninin kendisini negative düşüncelerden uzaklaştırdığını belirten başarılı isim film ve kitap önerileri ile de takipçilerine sesleniyor. Sürekli geleceği düşünüp negatif duygular geliştirmek yerine anlık işlerine odaklandığını belirten Güler, pandemi sonrası en çok sevdiklerine sarılmayı özlediğini dile getiriyor.

    Bu yaz nasıl geçti? Tatilinizi nerede yaptınız?
    Bu yaz beklediğimden çok güzel geçti. Arkadaşlarımla yurt içinde bol bol seyahat ettim. Çeşme, Bodrum ve daha önce görmediğim Akyaka’ya gitme şansım oldu.

    Eylül için planınız var mı?
    Eylül için COVID-19 durumuna bağlı olarak yine yurt içi seyahatler planlıyorum. Bence yazlık yerlerin en güzel zamanı Eylül.

    Belirsizlikle baş ederken neler yapıyorsunuz?
    Sosyal medyada aktif olmak ve sürekli yeni şeyler üretmek çok fazla düşünmemi engelliyor. Onun dışında eskiye göre daha fazla okuyorum, sık ve uzun yürüyüşler yapıyorum. Sürekli geleceği düşünüp negatif duygular geliştirmek yerine anlık işlerime odaklanıyorum.

    Formunuzu nasıl koruyorsunuz?
    Düzenli yürüyüşler ve evde spor yapıyorum. Fırsat buldukça da tenis oynuyorum.

    Film-kitap-müzik keşifleriniz, önerileriniz neler olur?
    Müzik, hayatımın bir parçası. Sabah kalktığım andan itibaren evde müzik hep açık olur. House, electronic, jazz, Türkçe… Aklınıza gelebilecek çoğu müzik türünü dinliyorum. Tale of Us’ın mixleri favorim. Film çok fazla var. Ama daha yeni izlediğim “The Two Popes” filmini sevdim mesela, öneririm. Kitap olarak bu aralar romandan çok felsefe kitaplarına sardım. Marcus Aurelius “2000 yıllık Mutlu Yaşama Rehberi”ni öneririm. Onun dışında her zaman başucumda “4 Anlaşma” olur.

    Pandemi sonrası hayalleriniz…
    Pandemi sonrası en büyük hayalim rahatça sevdiklerime sarılabilmek öncelikle. Sonrasında yurt dışı seyahatlerim gelir. Gitmeyi özlediğim bir çok yer var.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.