DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bulgaristan Rallisi nefesleri kesecek

    Bulgaristan Rallisi nefesleri kesecek
    11.05.2017
    A+
    A-

    2017 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın ikinci ayağı Bulgaristan Rallisi ile devam ediyor. Sezona puanlarla başlayan, CPM Yazılım ana sponsorluğunda yarışan Neo Motorspor takımından deneyimli pilotlar Adil Küçüksarı ve Yağız Avcı’nın hedefi ise Bulgaristan’dan zaferle ayrılmak.

    Otomobil sporları tutkunlarının vazgeçilmezi Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 2017 yılındaki ikinci ayağı olan Bulgaristan Rallisi, 19 Mayıs Cuma günü 20:30’da St. Cyril’den verilecek start ile başlayacak. Rallinin ilk gününde ekipler 101 km’lik 7 etabı tamamlayarak günü noktalayacaklar.
    Ralli severlerin yoğun katılımının bekendiği Bulgaristan Rallisi’nin ikinci gününde 50 km’lik 5 etap kat edecek olan ekipler, saat 17.00’den itibaren de Varna Limanı’nda bulunan merkezde finiş seremonisi ile ödüllerine kavuşacaklar.

    2017 Türkiye Ralli Şampiyonası’nda Neo Motorspor adına, Mitsubishi EVO IX ile CPM Yazılım ana sponsorluğunda yarışan Adil Küçüksarı; “2017 Türkiye Ralli Şampiyonası kapsamında ülke sınırları dışında komşumuz Bulgaristan’da yarışacak olmak heyecan verici. Sezona hızlı bir giriş yaptık ve iyi puanlar topladık. Nasıl başlarsak öyle gider diye düşünüyorum. Ralli Şampiyonası uzun bir maraton. Hazırlıklarımıza hiç durmadan devam ediyoruz. Bulgaristan Rallisi ise bir çok ilki barındırıyor. Umuyorum ki Bulgar ve Türk ralli severler de keyifli zaman geçirecekler. Bulgaristan Rallisi’ni şampiyonanın en önemli virajı olarak tanımlayabilirim. Pilotlar arasındaki mücadele de üst seviyede olacak.” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.