DOLAR 32,5698
EURO 34,9398
ALTIN 2426,029
BIST 9722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buray Maltepe Park’a geliyor

    Buray Maltepe Park’a geliyor
    17.05.2017
    A+
    A-

    Gerçekleştirdiği etkinliklerle, ziyaretçilerini sevdikleri isimlerle biraraya getiren Maltepe Park, 19 Mayıs Cuma günü pop müziğinin sevilen ismi Buray’ı ağırlamaya hazırlanıyor.

    Günümüzün en popüler sanatçıları ile birlikte çalışan ve birçok farklı proje içerisinde aktif bir şekilde yer alan Buray, “Bir Şişe Aşk” ve “Sahiden” albümleri ile müzikseverlerin kalbinde hızla yer edindi. Sevenlerinin ağzından düşürmediği şarkılarıyla, 19 Mayıs Cuma günü saat 15.00’da, Ece Türkiye Proje Yönetimi A.Ş. tarafından yönetilmekte olan Maltepe Park Alışveriş Merkezi’nde sahne almaya hazırlanıyor. Zeynep Rana Aybar organizasyonuyla hayata geçirilecek etkinlikte, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nı, gençlerle doyasıya kutlamaya hazırlanan Buray, Maltepe Park sahnesinde gerçekleştireceği mini konserinin ardından, gerçekleşecek imza gününde de sevenleri ile tek tek biraraya gelecek.

    Ziyaretçilerini alanında uzman ve popüler isimlerle buluşturan, zengin marka karmasıyla alışverişte çeşitliliğin konforunu yaşatan Maltepe Park, kolay ulaşılabilir konumuyla Esenkent metro durağı çıkışında yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.