DOLAR 32,5051
EURO 34,6348
ALTIN 2479,779
BIST 9615,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burda Bebek kaliteli üretimini BRC CP sertifikasını yenileyerek belgeledi

    Burda Bebek kaliteli üretimini BRC CP sertifikasını yenileyerek belgeledi
    22.08.2020
    A+
    A-

    Anne bebek ürünleri sektöründe Türkiye’de ilk ve tek BRC CP sertifikasına sahip olan Burda Bebek, 2018 yılında A grade ile almış olduğu sertifikayı 2020 yılında da yine A grade olarak yeniledi. Yerli üretim kalitesini dünya genelinde kabul gören en üst standartlara göre bir kez daha tescilleyen şirket, yerli üretim gücü ve kalitesiyle Türkiye başta olmak üzere 40’ın üzerinde ülkede anne ve bebekleri ihtiyaç duydukları ürünlerle buluşturuyor.

     

    Teknolojinin gelişmesi, artan hijyen ve temizlik kaygısı nedeniyle ebeveynler bebekleri için seçecekleri ürünlerin öncelikle kalitesine ve güvenilirliğine önem veriyor. Yerli üretim gücüyle

    Türkiye’de sektöründe dünya genelinde en üst standartları içeren BRC CP sertifikasını alan ilk ve tek firma olan Burda Bebek Ürünleri, anne ve bebeklerin sağlığına öncelik vererek gerçekleştirdiği kaliteli üretimiyle sertifikasını A grade olarak yeniledi.

     

    Türkiye’de dünya standartlarında üretim

    Uluslararası alanda önemli bir referans kabul edilen BRC (British Retail Consortium) CP (Consumer Products) Sertifikası’na sahip ilk firma olmayı sürdürdüklerini söyleyen Burda Bebek Genel Müdürü Zeki Armağan şunları söyledi: “Tüm dünyadan aileler ve bebeklerinin ihtiyaçlarını gözlemleyerek, onlardan aldığımız geri bildirimlere göre ürünlerimizi şekillendiriyoruz. Ailelerin tek ve en büyük beklentisi elbette biricik bebeklerinin sağlığı ve konforu. Türkiye’nin lider anne ve bebek ürünleri markası Wee Baby ile MyCey, Bebsi ve İngiltere’nin 1 numaralı bebek beslenme ürünleri markası olan Tommee Tippee ile birlikte tüm Burda Bebek ailesi olarak, en yüksek sağlık standartlarına uygun şekilde kaliteden taviz vermeden üretime devam ediyoruz. Dünya çapında önemli bir denetim mekanizması olarak görülen BRC CP Sertifikası ile kanıtladığımız üretim kalitemizi bu yıl A grade derecesi ile yenilemekten mutluluk duyuyoruz.”

     

    “Global sertifikalar ihracatta kilit role sahip”

    Üretim tesisinde emzik, biberon ile birlikte 50’nin üzerinde farklı ürünü üretme kapasitesine sahip olan Burda Bebek, geliştirdiği inovatif ürünlerini başta Ortadoğu olmak üzere 40’tan fazla ülkeye ihraç ediyor. BRC CP Sertifikasının ihracat açısından da büyük önem taşıdığını ve kilit role sahip olduğunu söyleyen Armağan, “Anne ve babaların sağlıklı yaşam bilincinin gelişmesi ve farkındalığın artmasıyla sağlıklı ve güvenli ürünlere talep de artıyor. Bu beklentilere göre ürettiğimiz ürünlerin uluslararası standartlara göre de tescillenmesi yurtdışında da Burda Bebek ürünlerine olan talebi artırıyor. Burda Bebek olarak bu yıl yüzde 40 büyüme göstererek, sektörü de büyütmeyi hedefliyoruz.”  diye ekledi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.