DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burgan Bank dijital kanallarını kendi teknoloji ekipleri aracılığıyla yeniledi

    Burgan Bank dijital kanallarını kendi teknoloji ekipleri aracılığıyla yeniledi
    07.05.2019
    A+
    A-

    Burgan Bank, dijital dönüşümü ve yenilikçi yaklaşımı doğrultusunda müşterilerinin ihtiyacını karşılamak amacıyla Dijital Bankacılık alanında etkin ve güvenilir uygulamalar gerçekleştiriyor. Sade ve anlaşılır tasarımın yanı sıra kullanıcı deneyimini kolaylaştırarak yenilediği Mobil Bankacılık uygulaması ve İnternet Bankacılığıyla müşterilerine rahat ve hızlı kullanılabilen bankacılık işlemleri sunuyor       

     

    Burgan Bank, müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek için Mobil Bankacılık uygulamasını ve İnternet Bankacılığı ara yüzünü yeniledi. Burgan Bank Dijital Bankacılık ve Bilgi Teknolojileri ile Web Mobil Geliştirme ekipleri tarafından maksimum güvenlik noktasında tüm senaryolar düşünülerek ve arka planda tüm önlemler alınarak en son teknolojiyle geliştirildi.

     

    Zaman harcamadan, anında kolay erişim hedeflendi

    Burgan Bank mobil uygulaması ile müşterilerine hızlı ve güvenli bir kullanıcı deneyimi sunuyor. QR kod ile giriş yapılabilen mobil uygulamada yer alan “İşlemler Menüsü” diğer uygulamalardan ayrışıyor. Müşterilere kolaylık sağlamak için her ekranın kendine özgü bir işlem menüsü bulunuyor. Kullanıcı ‘Hesaplarım bölümündeyken ‘İşlemler’ menüsünden hesaplar ile ilgili yapabileceği alanlara ulaşabiliyor. Vadeli hesap açma işlemlerinde yalnızca görmek istediği alanlara yönlendiriliyor, döviz alımı ve satımı yaparken çift taraflı işlem yapılabiliyor.

     

    Duyarlı tasarımıyla etkin bir deneyim için yenilendi

    Mobil cihazlara uyumlu şekilde tasarlanan İnternet Bankacılığı, Burgan Bank’ın tüm bankacılık hizmetlerine hızlı bir erişim sunuyor. Müşterilere rahat bir kullanıcı deneyimi sağlayarak internet üzerinden kredi işlemlerinin yapılmasına imkan tanıyor; kendilerinin belirlediği işlemlere ait kurallar ile anında bilgilendirme ve hatırlatma mesajı alabiliyor.

     

    Müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda kişiye özel çözümler sunarak fark yaratan hizmetler verdiklerini söyleyen Burgan Bank Dijital Bankacılık ve Bilgi Teknolojileri Genel Müdür Yardımcısı Ufuk Dinç,Burgan Bank olarak butik bankacılık anlayışımızla müşterilerimizin kendini özel hissetmesini amaçlıyor, müşteri memnuniyetinin sürekliliğine önem veriyoruz. Dijital dönüşüm kapsamında yeni yapılanan dijital ve mobil platformlarımızı son teknoloji ile geliştirdik ve açık bankacılık uygulamaları için altyapı oluşturduk. Mobil Bankacılık’ta farklılaştığımız nokta uygulamanın iOS swift 4.2 Android kotlin ile son teknolojik yazılım dilinin kullanılarak hazırlanması oldu. Önümüzdeki dönemlerde de teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek yeniliklerimize devam edeceğiz” dedi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.