DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burgan Bank müşterilerinin birikimlerine değer katıyor

    Burgan Bank müşterilerinin birikimlerine değer katıyor
    31.07.2019
    A+
    A-

    Burgan Bank, müşterilerinin birikimlerini enflasyon karşısında uzun vadeli değerlendirip faiz getirisi sağlayan “Enflasyona Endeksli Mevduat Hesabı” sunuyor. 366-380 gün arası vadeyle açılabilen hesap ile müşterilere ara ödeme avantajı sağlıyor; sabit faiz oranı ile yıllık TÜFE değişimi oranına eklenen faiz oranı taahhüt ediyor

     

    Butik Bankacılık anlayışı ile müşterilerinin ihtiyacına yönelik hizmetler sunan Burgan Bank, geniş ürün gamına “Enflasyona Endeksli Mevduat Hesabı”nı ekledi. Birikimlerini enflasyona göre değerlendirmek isteyenlere yönelik hazırlanan “Enflasyona Endeksli Mevduat Hesabı”, müşterilerin Türk Lirası yatırımlarını koruyor ve ek faiz oranları ile enflasyonun üzerinde bir getiri elde etme fırsatı sunuyor.

     

    Burgan Bank’ın 366-380 gün arası vadeyle açılabilen “Enflasyona Endeksli Mevduat Hesabı”nda sabit faiz oranı ile vade sonunda güncel yıllık Tüketici Fiyat Endeksi (TÜFE) değişim oranına eklenecek faiz oranı taahhüt ediliyor. Müşterilerin tercihlerine bağlı olarak aylık, üç ve altı aylık ara dönemlerde verilen taahhüt faizi üzerinden ödeme sağlanıyor.

     

    Birikimler her koşulda yüksek olan faiz oranıyla değerleniyor

    Hesap sahiplerine vade sonunda Enflasyon Endeksi’ne dahil edilen faiz oranı ile Burgan Bank’ın vade başında taahhüt ettiği faiz oranı karşılaştırılarak büyük olan üzerinden ödeme yapılıyor. Yıllık TÜFE değişiminin fazla olması durumunda aradaki faiz farkı tüm vade için hesaplanıyor ve ek faiz ödemesi olarak aktarılıyor. Yıllık TÜFE değişim oranının düşük gerçekleşmesinde ise müşteriler taahhüt faizi üzerinden getiri sağlıyor.

     

    Hizmet kalitesi ile ürün çeşitliliğini artırarak her geçen gün müşterilerinin ihtiyaçlarına özel çözümler ürettiklerini belirten Burgan Bank Birikim Yönetimi Grup Başkanı Aslı Koçer, “Burgan Bank olarak, müşterilerimize kolay, hızlı ve güvenilir hizmetler vermenin yanı sıra alternatif ürünler geliştirmeyi hedefliyoruz. Tüm müşterilerimizin yatırımlarını geniş bir ürün gamında değerlendirebilmelerini sağlamak için Enflasyona Endeksli Mevduat Hesabı’nı oluşturduk. Piyasa koşullarında yaşanan hareketliliğe bağlı olarak hem tasarruflarını korumak isteyen hem de fırsatlardan yararlanmak isteyen müşterilerimizin ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Onları yakından tanıyan uzman ve deneyimli kadromuz ile çözümler sunmaya, birikimlerini bankamızda değerlendirmelerine yönelik avantajlar yaratmaya devam edeceğiz” dedi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.