DOLAR 32,5407
EURO 34,9551
ALTIN 2456,905
BIST 9876,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burgan Bank’ta terfi

    Burgan Bank’ta terfi
    26.08.2020
    A+
    A-

    Burgan Bank insan kaynakları ve organizasyon yapısını terfi ve atamalarla güçlendirmeye devam ediyor. Bankacılık sektöründe uzun yıllar farklı birim ve pozisyonlarda görev alan ve Burgan Bank’ta Krediler İzleme ve Yasal Takip Grup Başkanı olarak görev yapan Banu Ertürk, Krediler İzleme ve Yasal Takip Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna terfi etti.   

    Butik bankacılık yaklaşımıyla çözüm odaklı hizmetler sunan ve yenilikçi anlayışıyla her geçen gün hizmet kalitesini artıran Burgan Bank, deneyimli kadrosunu her geçen gün güçlendiriyor. 2009 yılı itibarıyla Burgan Bank bünyesine katılan ve 2019 yılından bugüne kadar, Krediler İzleme ve Yasal Takip Grup Başkanı olarak görev yapan Banu Ertürk, ağustos ayı itibarıyla Krediler İzleme ve Yasal Takip Genel Müdür Yardımcısı pozisyonuna terfi etti.

    Hacettepe Üniversitesi Ekonomi Bölümü’nden 1997 yılında mezun olan Ertürk, kariyer hayatına Dışbank Teftiş Kurulu’nda başladı. 2009 yılında Fortisbank Kurumsal ve Ticari Krediler Direktörlüğü görevinden ayrılan Ertürk, 2009 yılında Burgan Bank bünyesine katılarak, farklı pozisyonlarda çeşitli projeler gerçekleştirdi. 2009 ila 2013 yılları arasında Kredi Tahsis Bölüm Başkanı, 2013 ila2015 yıllarında Kredilerden sorumlu Grup Başkanı olarak banka bünyesinde çalışan Ertürk, 2015 ila 2019 yılları arasında Risk Yönetimi Grup Başkanı görevini üstlendi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.