DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burgan Bank’tan ‘Düşler Ülkesi: Troya’ sergisine destek

    Burgan Bank’tan ‘Düşler Ülkesi: Troya’ sergisine destek
    26.09.2018
    A+
    A-

    Burgan Bank, genç sanatçıların dünyanın bilinen ve çok konuşulan antik kentlerinden Troya’yı yeniden yorumladığı “Düşler Ülkesi: Troya” sergisinin sponsorları arasında yer aldı. EPOS 7 ve BASE’in işbirliği, Kale Grubu’nun katkılarıyla düzenlenen “Düşler Ülkesi:Troya” sergisi, 26 Eylül – 26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Arkeoloji Müzesi Darphane-i Amire’de sanatseverleri ağırlayacak.

    Burgan Bank’ın sponsorları arasında yer aldığı ‘Düşler Ülkesi: Troya’ sergisi, 26 Eylül – 26 Ekim tarihleri arasında İstanbul Arkeoloji Müzesi Darphane-i Amire’de sanatseverlerle buluşuyor. Türkiye’nin farklı illerindeki bilinen efsaneleri yorumlayan 29 genç sanatçı ve Derya Yücel’in küratörlüğünde hazırlanan ‘Düşler Ülkesi: Troya’ sergisi baskı, cam, enstalasyon, fotoğraf, grafik tasarım, resim, seramik, video gibi farklı alanlardaki yapıtlardan oluşuyor. Özel olarak hazırlanan www. duslerulkesitroya. com adresinden sergi 360°derece gezilebiliyor; ilgili etkinliklere, yazılı ve görsel materyale web sitesinden erişim sağlanabiliyor.

    Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Troya’nın UNESCO Dünya Kültür Mirası Listesi’ndeki 20’inci yılı nedeniyle 2018 yılı ‘Troya Yılı’ olarak ilan edildi. Yeni nesil sanatçıların bu kapsamda, dünyanın en bilinen ve üzerinde en çok konuşulan antik kentlerinden Troya’yı yeniden yorumladığı ‘Düşler Ülkesi: Troya’ sergisi, ilk olarak 27 Temmuz – 27 Ağustos 2018 tarihlerinde Çanakkale’de Piri Reis Müzesi’nde sergilendi.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.