DOLAR 32,6005
EURO 34,7885
ALTIN 2411,25
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burgan Bank’tan sağlık çalışanlarına özel fırsatlar

    Burgan Bank’tan sağlık çalışanlarına özel fırsatlar
    27.10.2020
    A+
    A-

    Burgan Bank, Covid-19 pandemisi döneminde büyük emek veren tüm sağlık çalışanlarına yönelik ayrıcalıklı bir paket hazırladı. Doktorlardan hemşirelere, eczacılardan sağlık teknisyenlerine kadar tüm sağlık personelinin yıl sonuna kadar yararlanabileceği pakette, vadeli mevduatlara cazip faiz oranları, ücretsiz EFT/havale ayrıcalığı ve ilk banka kartı harcamasına para iadesi gibi birçok avantaj yer alıyor.

     

    Butik bankacılık anlayışı ile tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik özel ve hızlı çözümler üreten Burgan Bank, Covid-19 salgınında toplumsal dayanışmaya ve mücadeleye katkı sunmaya devam ediyor. Bu amaçla banka, büyük bir özveriyle hizmet veren sağlık personellerine ayrıcalıklı özel bir finansal paket hazırladı.

     

    Faiz oranlarında cazip fırsatlar

    Sağlık çalışanlarının birikimlerine yönelik şube ve dijital bankacılık kanalları üzerinden birçok avantaj içeren paket, 1 milyon TL’ye kadar olan vadeli mevduat hesaplarına cazip faiz oranları sunuyor.

     

    Ücretsiz EFT ve havale

    “Sağlık çalışanlarımızın yanındayız” anlayışıyla hazırlanan özel pakette, şubeler ve dijital bankacılıktan yapılan EFT ve havale işlemlerinden ücret alınmıyor. Ayrıca, Burgan Bank banka kartı ile yapılan ilk 50 TL ve üzeri alışverişe 50 TL para iadesi veriliyor.

     

    2020 yılı sonuna kadar geçerli

    Doktorlardan hemşirelere, sağlık teknisyenlerinden eczacılara kadar tüm sağlık personelinin yararlanabileceği Burgan Bank’tan sağlık çalışanlarına ayrıcalıklı paket, 31 Aralık 2020 tarihine kadar geçerli olacak.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.