DOLAR 32,3811
EURO 34,7232
ALTIN 2402,228
BIST 10107,48
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Burger King’in Ramazan efsanesi yeni içeriği ile geri döndü: Sultan Menü

    Burger King’in Ramazan efsanesi yeni içeriği ile geri döndü: Sultan Menü
    07.05.2019
    A+
    A-

    Türkiye genelindeki 650’den fazla restoranı ile burger tutkunlarına hizmet veren Burger King®, bu Ramazan’da Sultan Menü ile en lezzetli ve hesaplı iftarlara ev sahipliği yapacak.

    Türkiye’de hızlı servis restoran zinciri sektörü lideri TAB Gıda bünyesinde faaliyet gösteren; Burger King®’in tadına doyulmaz lezzeti Sultan Burger, dileyene 12,75TL’lik tek sandviç fiyatıyla; dileyene orta boy patates ve orta boy içeceği ile 15,95TL’lik menü fiyatıyla iftarların en sevilen alternatifi olacak.

    Ramazan’a özel Sultan Menüde ise; sucuk baharatlı eti ve özel humus sosuyla tadına doyulmaz Sultan Burger, orta boy patates, orta boy içecek, elmalı tatlı, su ve çay yer alacak. Sultan Menü, 19,95 TL’lik fiyatıyla hem karınları doyuracak hem de cüzdanları sevindirecek.

    Sultan Menü, Havalimanları hariç tüm restoranlarda, yalnızca 19:00 – 22:00 saatleri arasında servis edilecek. Menü, mobil restoranlar ve paket serviste geçerli olmayacak.

    sucuk baharatlı eti ve özel humus sosuyla tadına doyulmaz Sultan Burger”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.