DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Bürotime, Design Turkey 2017 Endüstriyel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu

    Bürotime, Design Turkey 2017 Endüstriyel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu
    09.11.2017
    A+
    A-

    Türkiye’nin tasarımla markalaşmasına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen en büyük ödül organizasyonlarından “Design Turkey Endüstriyel Tasarım Ödülleri ve Sergisi”, bu yıl “Türkiye Tasarım Haftası” (Design Week Turkey) ile eş zamanlı gerçekleşti. Lider ofis mobilya üreticisi Bürotime, bekleme grubu ve sosyal alan çözümü olarak sunduğu “Throne” isimli ürünüyle geçen yıl olduğu gibi bu yıl da “Ofis Mobilyaları” kategorisi “İyi Tasarım” (Good Design Award) alanında ödüle layık görüldü.

    Üretim safhaları, tasarımsal yenilikler, ofis ve ev hayatına katkıda bulunacak kalıcı çözüm ve yenilikleri değerlendirmede önemli rol oynayan Türkiye Tasarım Haftası, üreticilerin özgün tasarımlarla “Türk mobilyası kimliği” altında markalaşma yoluna gitmesi ve küresel piyasalarda dünya trendlerine yön verecek tasarımlarla yer alması gerektiği algısını gündeme taşımaktadır. Bu yıl “Tasarımın Potansiyeli” temasıyla farklı endüstrilerden dünyaca ünlü isimlere, çalışmalara ve sergilere ev sahipliği yapan etkinlik, 08- 12 Kasım 2017 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda ziyaretçilerini bekliyor.

    6’ıncısı düzenlenen “Design Turkey Ödülleri”, her bir ürünü canlı olarak ve yerinde değerlendirmek için tasarım dünyasına yön veren alanında 25 uzman ismi bir araya getirdi. Yapılan başvuruda ambalajdan aydınlatmaya, elektronik ürünlerden mobilyaya, ev ve ofis gereçlerinden kamusal ve ticari ürünlere kadar pek çok sektörden 350 özgün endüstriyel tasarımın değerlendirdiği yarışmada Bürotime, “Ofis Mobilyaları” kategorisi “İyi Tasarım” (Good Design Award) alanında ödüle layık görüldü.

    b.design team’den Duygu Aslanel ve Utkan Kızıltuğ’un tasarladığı “Throne” koltuk, yukarı doğru genişleyen akıcı ve kıvrımlı formda tasarlanan gövdesi ve bu yüzeyi saran dış kabuğu sayesinde kullanıcılara ofiste rahatlayıp dinlenebilecekleri izole bir alan yaratır. Sunduğu deri ve keçe renk alternatifleriyle bulunduğu ortama sıcaklığını yansıtan Throne, çalışma hayatının karmaşasından kurtardığı kısıtlı süreler boyunca kullanıcıya eşsiz bir konfor hissi sunar.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.