DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buse Terim en sevdiği babalar için Eatly Mutfak Atölyesi’ne girdi

    Buse Terim en sevdiği babalar için Eatly Mutfak Atölyesi’ne girdi
    15.06.2017
    A+
    A-

    Buse Terim hem kendi babası hem biricik kızının babasına yapacağı Babalar Günü sürprizi için, yemek keyfini bir şölene dönüştürmek adına ihtiyaç duyulan püf noktaların paylaşıldığı Eataly Mutfak Atölyesi’ndeydi. Bir yandan Eataly Executive Şefi Claudio Chinali’den aldığı lezzet sırlarını uygulayan Buse Terim, bir taraftan da Eataly’de bulunabilecek leziz Babalar Günü hediye önerilerinde de bulundu.

    Buse Terim, eşinin ilk Babalar Günü’nü kutlayacağı bu özel günün hazırlıklarını lezzet arayanların buluşma merkezi Eataly’de gerçekleştirdi. Babalar Günü hediyesi olarak İtayan mutfağı seven eşine gerçek bir İtalyan yemeği hazırlamak amacıyla taze makarna yapmayı Eataly Mutfak Atölyesi’nde öğrenen Buse Terim, bu keyifli süreci videoya çekerek kendi Youtube kanalında takipçileriyle paylaştı. Buse Terim, sürprizi için Eataly Executive Şefi Claudio Chinali’den öğrendiklerini uygularken, aynı zamanda bir yaşam alanı olan Eataly’den Babalar Günü için tercih edilebilecek hediyeler hakkında öneride bulundu. Eataly Mutfak Atölyesi’nde babalar ile birlikte geçirilebilecek keyifli bir workshoptan leziz sofralar hazırlayabilmek için Eataly Market’in zengin ürün seçeneklerine, Eataly Restoran’da beraber yenilecek bir akşam yemeğinden hobi ve gurme ürünlerine dek her zevke uygun alternatifler paylaştı.

    Buse Terim’in YouTube kanalı için Eataly Mutfak Atölyesi’nde çektiği Babalar Günü videosunu youtube kanalından izleyebilirsiniz.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.