DOLAR 32,5065
EURO 34,8847
ALTIN 2434,331
BIST 9716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Buse Terim’den yıldızlardan ilham alan mücevherler

    Buse Terim’den yıldızlardan ilham alan mücevherler
    23.06.2017
    A+
    A-

    Ünlü moda bloggerı Buse Terim, uluslararası mücevher markası Stilnest için takı koleksiyonu hazırladı

    Buse Terim, tüm dünyadan moda bloggerları, tasarımcılar ve sosyal medya ikonlarıyla işbirliği yapan uluslararası mücevher markası Stilnest ile anlaştı. Terim’in Ad Astra adlı 8 parçadan oluşan koleksiyonu internet üzerinden satışa sunuldu.

    Mücevher markası Stilnest’in yeni sezonu için çok özel bir koleksiyon hazırlayan Terim, sezonun trendlerini yıldızlardan ilham aldığı koleksiyonuna taşıyor. Buse Terim’in Latince “yıldızlar” anlamına gelen Ad Astra koleksiyonu, gökyüzünü süsleyen ve kimi zaman yol gösteren yıldızları yansıtıyor.
    925 ayar gümüş ve 18 ayar altın kaplama seçenekleriyle stilinizi yansıtan yeni koleksiyondaki küpe, kolye, yüzük ve iphone kılıfları ışıltılı taşların güzelliğini öne çıkarırken, her ten rengine uyan tasarımlarıyla da göz kamaştırıyor.

    Uluslararası e-ticaret markası: Stilnest
    İngiliz YouTube yıldızı Anna Saccone, ünlü moda bloggerları Diipa Khosla, Audrina Patridge-Bohan, Bethany Joy Lenz, Farina Opoku gibi çok sayıda ünlü isimle işbirliği yapan Stilnest, koleksiyonlarında teknolojiyle gelenekseli buluşturuyor. Yenilikçi 3D baskı yöntemiyle tasarımcıların desenlerini geliştiren Stilnest mücevherlerinin her bir parçası el işçiliğiyle tamamlanıyor. 925 gümüş ve 18 ayar altın kaplama ve özgün tasarımlarıyla dikkat çeken Stilnest mücevherlerine www. stilnest. com üzerinden ulaşmak mümkün.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.