DOLAR 32,3149
EURO 35,1092
ALTIN 2294,008
BIST 9049,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cacharel’den legomatik detaylar

    Cacharel’den legomatik detaylar
    17.01.2018
    A+
    A-

    Tokyo’nun geleneksel, teknolojik ve rafine ruhundan alınan ilhamla tasarlanan Cacharel Sonbahar/Kış 2017-18 Koleksiyonu, birbiriyle kolay eşleşebilen, legomatik detaylara sahip farklı parçaları bir araya getiriyor.

    Bu sezon Cacharel erkeği için önemli parçalardan olan yelek modelleri, kolay eşleşmenin en güzel örneklerini veriyor. Yelek içi katları artırarak fonksiyonel, yelek içi katları azaltarak sıcak ve samimi bir görünüm sergilemek mümkün. Şıklığı ve gece detaylarını temsil eden şal yaka, kruvaze kapama Cacharel yelekleri, son derece geleneksel mikro yünlü kumaşlarıyla ve kuş gözüne benzer küçük jakar desenleriyle göz dolduruyor. Bu yelekler istendiği zaman denim pantolon üzerine, istendiği zaman takım elbisenin içine, istendiğinde zaman içine tişörtle, istendiği zaman da son derece resmi bir gömlek ve kravatla kullanılabiliyor. Cacharel yelekleri, modern bir duruş sağlayan ütü dikişli pantolonlarla Tokyo’nun rafine ve net görüntüsünü sergileyen monokrom bir görünüm veriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.