DOLAR 32,2631
EURO 34,674
ALTIN 2409,885
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cacharel’den yeni yılda smokin şıklığı

    Cacharel’den yeni yılda smokin şıklığı
    29.12.2017
    A+
    A-

    Yepyeni umutlarla ve büyük bir heyecanla beklenen yeni yıl, her sene aylar öncesinden organize edilen etkinliklerle tüm dünyada coşkuyla kutlanıyor. Kiminin ailesiyle evinde karşılamayı tercih ettiği bu gece, kimileri için arkadaşlarla eğlenceli bir partiyle, yahut büyük bir yılbaşı balosuyla özdeşleşiyor.

    Cacharel Sonbahar/Kış 2017-18 Koleksiyonu, yılbaşını büyük bir organizasyonla kutlayacak olan erkekler için, Tokyo’nun rafine ve geleneksel ruhuna paralel, birbirinden farklı takım elbise ve smokin alternatifleri sunuyor.

    Gecenin yıldızı olun

    Bir smokini, takım elbiseden ayıran en önemli detay, ceket yakaları olarak öne çıkıyor. Son yıllarda, şal yaka ve kırlangıç yaka olarak ayrılan ve genelde siyah renk çalışılan klasik smokin modellerinde, yeni trendlerle beraber farklı dokunuşlar göze çarpıyor. Genellikle davetlerde tercih edilen ve her bir detayında Cacharel’in kumaş ve renk ustalığını taşıyan smokin modelleri, yılbaşı baloları ve özel organizasyonlar için uzun yıllar ihtiyaç duyulan bir davet kıyafeti olarak dolaplarda yer alıyor. Vücuda tam oturan, dar kesim bir Cacharel smokin, gömlek-kravat veya gömlek-papyon ikilisiyle tamamlandığında, onu taşıyan kişiyi gecenin yıldızına dönüştürüyor. Bir smokinin en önemli tamamlayıcılarından olan kol düğmeleri ve ayakkabılar da Cacharel’in yeni sezon koleksiyonunda sizleri bekliyor.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.