DOLAR 32,3181
EURO 35,1104
ALTIN 2297,876
BIST 9037,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    “Çağdaş Dans Tekniği Dersleriİ” Akbank Sanat Youtube Kanalı’nda

    “Çağdaş Dans Tekniği Dersleriİ” Akbank Sanat Youtube Kanalı’nda
    11.05.2020
    A+
    A-

    Akbank Sanat kültür sanat etkinliklerine “Akbank Sanat Evinizde” çatısı altında sosyal medya kanallarında devam ediyor.

    Akbank Sanat Dans Eğitmenleri Çağdaş Dans Tekniği derslerini Akbank Sanat Youtube Kanalı üzerinden evlere taşıyor. Dansçı ve koreograf Alper Marangoz Orta-İleri Seviye ve Evrim Akyay Başlangıç Seviye teknik derslerde beden farkındalığı, kuvvet, fiziksel dinamikler, koordinasyon ve çağdaş dans stillerinden ilham alan hareket cümlelerinden oluşan kombinasyonları bir araya getirecek. 15 günde 1 yayınlanacak bu derslere başlamadan önce katılımcıların kişisel ısınmalarını yapmaları önemle öneriliyor.

    Dansçı ve Koreograf Bengi Yörük ise her Cumartesi 4-6 yaş çocuklar için mini egzersiz serisine Akbank Sanat Youtube Kanalı’nda devam ediyor. Vücudun baş, omuz, omurga, kalça, bacak, ayak ve kol bölümlerini çalıştıran esneme hareketlerinden oluşan Mini Egzersiz Serisi, ebeveynin her hareket öncesi videoyu durdurup çocuğunu yönlendirmesi esasına dayanmakta ve birlikte keyifli vakit geçirmelerini amaçlamaktadır.

    Orta ve İleri Seviye Çağdaş Dans Tekniği Dersi: Eğitmen Alper Marangoz,

    Başlangıç Seviye Çağdaş Dans Tekniği Dersi: Eğitmen Evrim Akyay

    4-6 yaş Çocuklar İçin Mini Egzersiz Serisi: Eğitmen Bengi Yörük

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.