DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çağdaş dekorasyonun evinizdeki sembolü; Eva Koltuk

    Çağdaş dekorasyonun evinizdeki sembolü; Eva Koltuk
    22.04.2019
    A+
    A-

    Bir evi gerçek bir ‘yuva’ yapan zamanı birlikte paylaştığınız kişiler ve bu zamana değer katan detaylardır.

    Her tasarımda daha çok konfor, daha çok hayat felsefesinin izini süren Loda Mobilya, modern ve işlevsel yönleriyle fark yaratan Eva Koltuk ile hayata ve zamana değer katacak.

    Akımlar arası zamansal bir bağ…

    Modern tasarımın temel ilkelerinden biri olan güçlü sadeliği, postmodernizme gönderme yapan detaylarla buluşturan Eva Koltuk, farklı doku ve yaklaşımlarla sıra dışı bir uyum yakalıyor. İddiasını hem yalın diliyle hem de birinci sınıf kalitesiyle fark yaratan bir argümana dönüştüren Eva, yaşam alanlarındaki şıklığa rehberlik ediyor.

    Loft tasarım mirasından ilham alan Eva Koltuk, maskülen formuyla çağdaş yaşam alanlarında kendine yer buluyor. Bu anlamda akımlar arasında zamansal bir bağ kuran Eva, modernist bakış açısını loft stilin karakteristik özellikleriyle yıldızlaştırıyor. Detaylarında çizgi bir üstü bir estetik anlayışı ortaya koyan Eva Koltuk, küre biçiminde tasarlanan ve altın rengiyle farklılaştırılan ayaklarıyla özgün bir tasarım fikri ortaya koyuyor. Rahatlığı ön planda tutan formuyla işlevselliği de bu kompozisyona dahil eden Eva, geniş oturma deneyimiyle keyifli ve konforlu bir alan yaratıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.