DOLAR 32,5486
EURO 34,7383
ALTIN 2441,136
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çalışan anne babaların çocukları yaz boyunca güvende

    Çalışan anne babaların çocukları yaz boyunca güvende
    11.07.2017
    A+
    A-

    Okulların tatil olduğu yaz döneminde, ebeveynleri çalışan çocuklar evde yalnız kalıyor. Küçükler bakıcılarıyla başbaşa vakit geçirirken, daha büyük yaştakiler dışarı çıkıp arkadaşlarıyla bir araya geliyor. Kış boyunca okulda olduğunu bilerek içi rahat eden ebeveynler ise, yazın çocuklarını daha çok merak ediyor. Türkiye’nin ilk akıllı güvenlik hizmeti Pronet Plus ve Akıllı Güvenlik Çözümleri sayesinde anne babalar işyerindeyken bile çocuklarının güvenliğinden emin olabiliyor.

    Pronet sunduğu akıllı güvenlik çözümleriyle, çalışan anne babaların içinin yaz boyunca rahat etmesini sağlıyor. Harekete duyarlı sensörler aracılığıyla çalışan Pronet Plus sistemi, bakıcı zamanında geldi mi, çocuklar eve vaktinde girip çıktı mı, evin mutfak, balkon gibi tehlike arz edecek yerlerinde hareket var mı gibi soruların yanıtlarını ebeveynlerin akıllı telefonuna iletilen anlık bildirimler aracılığıyla ilk elden alabilmesini sağlıyor. Ayrıca, alarm sistemlerini uzaktan kurup kapatabilme imkanı sunuyor.

    Pronet Plus’a ek olarak dahil edilebilen Akıllı Ailesinin yaz boyunca çocukları güvende tutacak üyeleri arasında Akıllı Video, Akıllı Kilit ve Akıllı Zil başta geliyor.

    Akıllı Video ile anne babalar, dilerse Pronet Plus sayesinde evini canlı yayında izleyebiliyor veya mekandaki hareketi görüntülü bildirim olarak alabiliyor. Örneğin, balkon kapısının açıldığı uyarısı kısa bir video klip ile kullanıcının cep telefonuna anlık bildirim olarak iletilebiliyor.

    Akıllı Zil, evin zili çalındığında, kullanıcının akıllı telefonuna anlık bir bildirim gönderiyor. Kullanıcı zil içerisinde bulunan kamera sayesinde kapıya kimin geldiğini Pronet Plus uygulamasından görebiliyor. Zil üzerinden kapıya gelen kişiyle konuşabiliyor. Akıllı Zil’in, kapının önünde hareket algılandığında yanan ışığı sayesinde kötü niyetli kişiler için de caydırıcı etkisi bulunuyor.

    Akıllı Kilit sayesinde ise, ebeveynlerin dilediği kişiye kapıyı uzaktan açması mümkün oluyor. Örneğin, eve gelen yardımcıya evin anahtarını bırakmaya gerek olmuyor. Yardımcı kapıyı çaldığında, anne babalar ofiste olsalar bile yine uygulama üzerinden onun içeri girmesini uzaktan sağlayabiliyorlar.

    Çocuklar hırsızlık, yangın, gaz kaçağı ve su baskınına karşı da koruma altında

    Pronet, 5 Korumalı Güvenlik Hizmeti ile evde meydana gelebilecek hırsızlık, yangın, gaz kaçağı, su baskını, acil sağlık ve panik durumları gibi güvenlik sorunlarına karşı da tam koruma sağlıyor. Yazın neşe dolu günlerinde çocukları evde huzurla vakit geçirsin isteyen ebeveynler, ek olarak Pronet Plus’ın akıllı güvenlik çözümleri sayesinde rahat ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.