DOLAR 32,5541
EURO 34,9078
ALTIN 2436,958
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cam temizleyicide Viking Temizlik ile yeni dönem

    Cam temizleyicide Viking Temizlik ile yeni dönem
    24.11.2017
    A+
    A-

     

    Uzun süren etki, pratik çözümler, göz alıcı parlaklık ve cam temizliğinde yeni dönemi başlatan tek bir ürün!

    Viking Temizlik, keşfetme merakıyla çıktığı yolda, yenilikçi bakış açısı ile hayatınızı kolaylaştıracak ve temizliği keyifli hale getirecek bir ürüne daha imza attı. Üstelik istediğiniz her şeyi tek bir şişeye sığdırarak…

    Şimdi kirler düşünsün!

    Yeni nesil bir teknoloji anlayışı ile bugünün ve geleceğin temizlik normlarına rehberlik eden Viking Temizlik, ‘Özel kirlenme karşıtı’ teknolojinin kullanıldığı cam temizleyici ile tüm bildiklerinizi unutturuyor.

    Viking Cam Temizleyici, geliştirilmiş üstün formülü ile kullanıldığı yüzeylerde kirlere karşı etkili bir koruma kalkanı oluşturarak, kirlenmeyi geciktiriyor ve iş yükünüzü azaltıyor. Silikonlu yapısı ve antistatik özelliği sayesinde yüzeylerde bir film tabakası yaratan Viking Cam Temizleyici, su ve kirlerin hızlı ve kolayca akmasını sağlarken, kireç lekelerinin yüzeylere tutunmasına engel oluyor.

    İki özel koku; Cool ve Dream…

    ‘Cila parlaklığı’ teknolojisiyle temizlik alışkanlıklarınızı değiştiren Viking, kirlenmeyi geciktirmenin yanı sıra sağladığı eşsiz parlaklık ile göz alıcı bir etki bırakmayı başarıyor. Ayrıca dünyaca ünlü parfümörler tarafından geliştirilen esansları ile iki farklı koku seçeneği sunan Viking, temizliğe büyüleyici bir dokunuş yapmayı ihmal etmiyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.