DOLAR 32,4651
EURO 34,8067
ALTIN 2433,664
BIST 10082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çamaşır kurutmanın tasarruflu yolu

    Çamaşır kurutmanın tasarruflu yolu
    24.01.2019
    A+
    A-
    Kış mevsiminde artan enerji maliyetlerine çözüm Hoover’den geliyor. A++ sınıfı enerji verimliliği sunan Hoover ısı pompalı kurutma makineleri, kış mevsiminde çamaşır kurutma sorununa son veriyor. Çamaşırları hızlı ve tasarruflu bir şekilde kurutan ısı pompalı kurutma makineleri, düşük sıcaklıkta kurutma işlemi ile çamaşırların yıpranmasını önlüyor.  
    Enerji kaynaklarının hızlı ve kontrolsüz şekilde tüketilmesi enerji maliyetlerini yükseltiyor. Buna, kış mevsiminde çamaşır kurutma sorunu da eklenince, enerji verimliliği sağlayan ürünlere ilgi artıyor. Tüm bu sorunları çözüme kavuşturan Hoover,  A++ sınıfı enerji verimliliği sunan ısı pompalı kurutma makineleriyle, en hassas çamaşırları bile özenle kurutarak, çamaşır kurutma deneyimini bir adım ileriye taşıyor. Ev içinde çamaşır kurutmak için ihtiyaç duyulan yer sorununu ortadan kaldıran ve zaman tasarrufu sağlayan Hoover ısı pompalı kurutma makineleri, balkonda kuruyan çamaşırlarda oluşan is, egzoz gibi kokuların ve güneşten kaynaklanan renk solmalarının da önüne geçiyor.
    DÜŞÜK SICAKLIKTA KURUTTUĞU İÇİN YIPRANMAYI ÖNLÜYOR
    10 kg’lık yüksek kapasiteye sahip modelleri bulunan Hoover kurutma makineleri, düşük sıcaklıktaki kurutma işlemi sayesinde, çamaşırların yıpranmasını önlüyor. Ayrıca, enerji tüketimi düşük olduğu için, ev içerisinde aynı anda birçok elektrikli cihazın kullanılmasını mümkün hale getiriyor.
    ONE-TOUCH TEKNOLOJİSİYLE AKILLI KURUTMA DENEYİMİ
    Kurutma makinelerinde biriken suyun boşaltılması zorken; Hoover kurutma makineleri, kapaklarında yer alan 5 litrelik yüksek hacimli, patentli AquaVision Su Tankı sayesinde, makinede biriken suyun anlık olarak görülmesini ve kolayca yerinden çıkartılarak boşaltılmasını sağlıyor. Özel kurutma programları ile istenilen seviyede kuruluk sağlayarak, çamaşırları daha kolay ütüleme olanağı sunuyor. 30-45-59 dakikalık hızlı kurutma programlarıyla, vakti kısıtlı olanlara zaman kazandıran Hoover ısı pompalı kurutma makineleri, sahip oldukları One-Touch teknolojisi ile mobil cihazlarla makinenin yıkama özelliklerini kontrol etmeye, performansını değerlendirmeye ve en ideal kurutma programı hakkında zaman kazandıran öneriler almaya olanak tanıyor.
    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.