DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2496,864
BIST 9693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Camın zarafetini ve güvenini temsil eden seri

    Camın zarafetini ve güvenini temsil eden seri
    09.06.2023
    A+
    A-

    Cam dünyasının global ve güvenilir tedarikçisi Yorglass, kaydırmaz zemin camları kulvarında Yorfloor serisi ile yenilikçi ve kreatif ürünlere imza atmayı sürdürüyor. Şıklığı ve güvenliği bir arada sunan Yorfloor serisi mimari projelerde dekorasyon özgürlüğü sunarken; otelden ofise, kafeden restorana kadar farklı alanda camın zarafetini ve sağlamlığını temsil ediyor.

    Cam teknolojilerinin gelişmesiyle birlikte camların kullanım alanları ve amaçları farklılaşarak yaygınlaşıyor.  Özellikle mimari açıdan dikkat çeken projelerde öne çıkan cam uygulamaları hem güvenlik hem de estetik açıdan tatmin edici sonuçlar ortaya koyuyor. Cam dünyasının yenilikçi temsilcisi Yorglass ise doğadan ilham alarak ürettiği Yorfloor serisiyle dekorasyona zenginlik, dayanıklılık ve çeşitlilik katarken, şıklığı ve güvenliği de bir arada sunuyor. Camda kaydırmazlık sertifikası olan ve Almanya’daki IFA Enstitüsü tarafından verilen R11 ve R12 sertifikasına sahibi olan seri kurumun en yüksek sertifikası olan R13 kaydırmazlık sertifikasını da almaya hak kazandı. Başarıları, desenleri ve sağlamlığı ile Yorfloor serisi, dünyanın birçok ülkesinde öne çıkan mimari projelerde tercih ediliyor.

    Camın estetiği dekorasyonla buluşuyor 

    Daha önce dikey alanlarda kullanılan Yorglass camları, Yorfloor serisi ile yatay kullanım alanları yaratmaya da imkân sağlıyor. Temper, rodaj, bizote, laminasyon, bombe, çiftcam ve emaye baskı işlemleri için uygun olan Yorfloor serisi, yer döşemelerinin uygulandığı her alanda kullanılabiliyor. Ayrıca merdiven ve döşemelerin ışığı kestiği alanlarda, Yorfloor’un kullanımı sayesinde gün ışığından faydalanmak çok daha kolaylaşıyor. Alışveriş merkezi, otel, restoran, bar, villa, park, bahçe ve banyolarda şık bir görüntü ve fonksiyonel bir kullanım yaratan koleksiyon hem iç hem de dış mekanlarda dayanıklılığıyla fark yaratıyor. Serinin içerisinde yer alan; Konfor, Rüya, Zarafet, Sır, İz ve Güven isimli desenler mimari projelere estetik katıyor.

    En yüksek kaydırmazlık belgesi olan R13’e sahip olan Yorfloor’un bir diğer önemli özelliği ise şirketin ilk B2C ve ileri dönüşüm ürünü olan YUDA Cam Kaykay’a ilham vermesi… Dünyanın en çok kayan nesnesini kaydırmazlığı tescillenmiş olan Yorfloor camlarıyla üreten Yorglass, endüstride fire olarak kabul edilen malzemelerin üretime tekrar nasıl kazandırılacağını göstermek adına ikonik cam kaykaylar hayata geçiriyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.