DOLAR 32,3457
EURO 34,8483
ALTIN 2382,756
BIST 10214,5
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Can Bonomo Erkekler de Ağlar dedi

    Can Bonomo Erkekler de Ağlar dedi
    31.03.2017
    A+
    A-

    Erkek bakım markası Axe, kullanıcılarını yanlış veya doğru erkek tanımının olmadığı, etiketlemenin, kalıpların, sınırlamaların yaşanmadığı bir dünyaya davet etti. Bilinen en büyük erkeklik klişesini yıkarak özgürleşme çağrısı yapan AXE, müziğin evrensel dilini kullandı. Nilüfer’in unutulmaz ‘Erkekler Ağlamaz’ şarkısını, “Erkekler De Ağlar” olarak coverlayan Can Bonomo ile erkekleri özgürleştirme yolculuğunda büyük bir adım attı.

    #ErkeklerdeAğlar etiketi Twitter’da Trending Topic oldu
    Can Bonomo’nun “Erkekler De Ağlar” video klibi dijital platformalarda yayınlandığı ilk 36 saat içerisinde 4,6 milyonu aşkın tıklanmayla rekor kırdı. Erkeklerin duygularına tercüman olan ve kısa bir süre içerisinde YouTube ve Twitter’dan 4,6 milyonun üzerinde izlenen klip #ErkeklerdeAğlar etiketi ile 14,9 milyon kez gösterim aldı. Klip hakkında 17.847 yorum yapılırken, #ErkeklerdeAğlar etiketi Twitter’da Trending Topic oldu.
    Erkekleri içlerinden gelen sesi dinleyerek kendileri olmaları için harekete geçmeye çağıran klipte; kasap, boksör, balet, aktör gibi farklı mesleklerden erkekler gözyaşlarını saklama gereği duymadan özgürce ağlıyor.

    Sözleri Can Bonomo’ya ait Erkekler De Ağlar
    Her şey kanun, her şey kural, her şey garip,
    Bıkmadın mı dik durmaktan, göz yaşlarını silip silip?
    Sırtında bir yük var, gözün dalıyor, içindeki çocuk senin yerine ağlıyor. Erkekler de ağlar, sev göz yaşını,
    Küçükken ağlardın, unuttun mu ? Masum, uslu.
    Erkekler de ağlar, katlanamaz hüzüne,
    İndir maskeni bak, yaşların yakışıyor yüzüne.
    Herkes farklı, herkes renkli, herkes soluk,
    Güçlü güçsüz herkes ağlar, için için, oluk oluk.
    Dalmışsın uzaklara, gözlerin donuk,
    Bekliyor ağlamanı içindeki çocuk.
    Gözyaşların seni sen yapıyor,
    Erkekler de ağlar kardeşim silme yaşını…

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.