DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2393,265
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Caréme Restaurant’ta eşsiz lezzetler

    Caréme Restaurant’ta eşsiz lezzetler
    02.08.2017
    A+
    A-

    Wyndham Grand İstanbul Levent bünyesinde bulunan Caréme Restaurant, yenilen yüzüyle lezzet tutkunlarının vazgeçilmez adresi olmaya devam ediyor.

    Caréme Restaurant, şehir merkezinde kolay ulaşılabilir konumu, dünya mutfağına hâkim geniş menüsü ve kusursuz hizmet anlayışıyla misafirlerine üst düzey konfor yaşatmaya devam ediyor.

    Göz alıcı dekorasyonu ve menüsüyle Caréme sizi çağırıyor!

    Dünya mutfağının eşsiz lezzetlerinin yanı sıra Türk mutfağına eklediği yeni lezzetleriyle de misafirlerini karşılayan Carémeyenilenen menüsüyle fark yaratıyor. Menüsüne kendi çiftliğinden dana kaburga ve sek dana pirzola, süt kuzudan kuzu incik de ekleyen Caréme, steak menüleri daha da zenginleştirerek gençlerin de uğrak noktası oluyor. Mutfağında İtalyan el açması pizzalara imza atan Caréme Restaurant, manda sütünden yapılan sütlaçla menüsünü taçlandırarak, misafirlerinin öğle ve akşam yemeklerini büyük bir keyfe dönüştürüyor. Dekorasyonuyla da misafirlerine görsel bir şölen yaşatan Caréme Restaurant, şehrin en merkezi yerinde, muhteşem manzarası, şık dekorasyonu, direkt metro bağlantısıyla misafirlerine sınırsız konfor yaşatıyor.

    Caréme Restaurant, dünya ve Türk mutfağına ait özel yemekleri açık terasında lezzet tutkunlarının beğenisine sunarak yaz aylarında özel anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

    Tek Kişilik Ortalama Menü Fiyatı; 85 TL

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.