DOLAR 32,5837
EURO 35,05
ALTIN 2458,75
BIST 9821,82
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Caresse Bodrum’da farklı bir alışveriş deneyimi yaşatacak ‘Design My Dream’ konsept mağazası açıldı

    Caresse Bodrum’da farklı bir alışveriş deneyimi yaşatacak ‘Design My Dream’ konsept mağazası açıldı
    16.09.2020
    A+
    A-

    Volkan – Sanem Büyükhanlı ve Vizon Design Sahibi Onur-Burçin Özgül işbirliği ile Caresse Bodrum’da açılan “Design My Dream” konsept mağazasının ilk özel ürünleri otel ve residence sakinlerinin beğenisine sunuldu.

    Farklı hayat tarzlarına paralel deneyimler yaşatmayı planlayan “Design My Dream” konsept mağazası, Caresse, a Luxury Collection Resort & Spa, Bodrum, kompleksi içinde açıldı.

    Design My Day projesi ile kişisel zevklere uygun programlar hazırlayan Caresse Bodrum, Caresse Bodrum otel ve rezidanslarının da tasarımcısı uluslararası otel, lüks rezidans ve villa projeleri ile dikkat çeken Vizon Design ile birlikte “Design My Dream” konsept mağazasını özgün bir alışveriş deneyimi yaşatmak için açtı.

    Amerika’nın ünlü dekorasyon markası Mackenzie-Childs’ın da mağaza içinde özel bir bölümde Bodrum tutkunlarına özel dekorasyon ürün ve objeleri yer aldı. MacKenzie-Childs’ın seneye Caresse Bodrum’da, Vakko Mare’nin yanında kendi mağazalarının da açılacağı sürprizi paylaşıldı.

    Bir dünya markası haline gelen tasarımları ile dünyaca ünlü isimlerin de tercih ettiği genç Türk moda tasarımcısı Gül Hürgel’in de yaz ve yeni koleksiyon parçaları da özel olarak “Design My Dream”de yerini aldı.

    Caresse Bodrum’un yatırımcısı Volkan – Sanem Büyükhanlı ve Vizon Design kurucusu Onur-Burçin Özgül işbirliğinde açılan “Design My Dream” konsept mağazası Bodrum’da sıra dışı bir mağaza deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Mağazada high-end tasarımcılardan, cafeye, sanat galerisinden kitaplara, mobilya ve özel objelere kadar birçok farklı konsept bir arada olacak. Bodrum’da alışagelmişin dışında kişiye özel bir proje tasarım hizmet ve deneyimi de ilk kez “Design My Dream” ile verilecek.

    Design My Dream, genç tasarımcıları desteklemek için sık sık onların koleksiyonlarına yer verip, mağazada onlar için etkinlikler de organize edecek. Büyük metropollerde alışık olduğumuz konsept mağazalarına bir resort alternatifi olarak açılan Design My Dream, 50 adet farklı markayı bünyesinde barındıracak.

    Türk moda dünyasının en önde gelen markası Vakko’nun Vakkorama, Vakko Mare ve Vakko Patisserie markaları ile birlikte “Design My Dream” konsept mağazası da yeni sezon ürünleri ile Bodrum tutkunlarının da gelerek çok keyif alacakları sıra dışı resort alışveriş deneyimini Caresse Bodrum’da yaşatmaya devam edecek.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.