DOLAR 32,2936
EURO 34,6755
ALTIN 2412,459
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Carrier ikinci kez Yılın En İyi İklimlendirme Şirketi şeçildi

    Carrier ikinci kez Yılın En İyi İklimlendirme Şirketi şeçildi

    İklimlendirme sektörünün öncülerinden Carrier, Amerika Birleşik Devletleri’nin prestijli yayını U.S. News & World Report tarafından iki yıl üst üste en iyi iklimlendirme şirketi seçildi. Carrier markaları, derginin 2023 listesinde yine birinci ve ikinci sırada yerini aldı.

     

    Sağlıklı, güvenli, sürdürülebilir, akıllı bina ve soğuk zincir çözümlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı Carrier, Amerika Birleşik Devletleri’nin saygın dergilerinden U.S. News & World Report’un 360 İnceleme ekibi tarafından 2023’ün en iyi iklimlendirme şirketi seçildi. Tüketicilerin ürün tercihlerini belirleyen ana kriterleri de içeren titiz çalışmada, Carrier Global’e bağlı Bryant markası ise ikinci sırada yerini aldı.

     

    Carrier Verimlilik ve Kalitesiyle Fark Yarattı

    Carrier’ın teknolojik olarak en gelişmiş, yenilikçi, güvenilir, yüksek kaliteli, enerji açısından en verimli ve sessiz ürünleri ile öne çıktığını açıklayan araştırma ekibi, Şirketin sunduğu ürün çeşitliliğinin de rakiplerine göre çok daha zengin olduğunu vurguladı.

    U.S. News & World Report tarafından ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinin garanti özellikleri ve müşteri memnuniyeti hizmetlerini esas alarak yaptığı değerlendirmede, iklimlendirme şirketlerinin çeşitli özellikleri karşılaştırmalı olarak ele alındı. Araştırmada, tüketici derecelendirmeleri ve incelemelerini de içeren bir metodoloji uyguladı.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.