DOLAR 32,24
EURO 35,0447
ALTIN 2432,989
BIST 10656,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çatınızdan ürettiğiniz enerjiyi depolayabilirsiniz.

    Çatınızdan ürettiğiniz enerjiyi depolayabilirsiniz.

    Merus Power Enerji Depolama Sistemlerini kullanarak çatınızdan ürettiğiniz enerjiyi depolayabilir ve kayıplarınızı kazanca çevirebilirsiniz.

    Merus Power Enerji Depolama Sistemlerini; rüzgar, güneş, hidroelektrik, hibrit santraller ve Off-grid şebekelerde kullanarak enerjinizi depolayabilirsiniz.

    Merus ESS sistemleri, operasyonel performansı ve güvenilirliği artırmak için herhangi bir seviyede bir elektrik sistemine yerleştirilebiliyor.

    Sadece yenilenebilir enerji kaynaklarının daha sorunsuz entegrasyonunu sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda elektrik arzını ve talebini dengelemeye de yardımcı oluyor.

    Merus ESS birincil güç kaynakları kesildiği anda enerji gerçek zamanlı olarak kullanılabiliyor. Tüm güç sistemi için; üretim, iletim ve dağıtımdan mikro şebeke operatörlerine, son tüketiciye kadar tüm yollardan fayda sağlıyor.

    ÜRETTİĞİNİZ ENERJİYİ DEPOLAYABİLİRSİNİZ

    Üretilen enerji, Merus Power Enerji Depolama Sistemleri kullanılarak depolanabiliyor. Aynı zamanda elektriğin daha ekonomik olduğu saatlerde enerji depolanarak daha sonra kullanılabiliyor.

    AHA TEKNOLOJİ’DEN ANAHTAR TESLİM ÇÖZÜMLER

    aHa teknoloji’nin distribütörlüğü yaptığı Merus Power, enerji depolama sistem kurulumları için; problem tanımlama, fizibilite analizi ve çözüm tasarımı ile birlikte anahtar teslim çözümler ve satış sonrası destek sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.