DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2875,158
BIST 9900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Caudalie ile aşkın notalarını keşfedin

    Caudalie ile aşkın notalarını keşfedin
    25.01.2021
    A+
    A-

    Doğanın hazinelerini taşıyan benzersiz notalara sahip Caudalie parfümleri, Sevgililer Günü’nde aşkın peşinden koşan romantik hediye alternatifleri sunuyor.

    Üzüm bağlarının kalbinde başlayan hikayesini doğadan ilham alan ürünlere dönüştüren Caudalie, Sevgililer Günü’nü aşkı, tutkuyu ve cesareti buluşturan kokularıyla karşılıyor. Duyuları harekete geçiren Fleur De Vigne ve Thé des Vignes, sevginizi sarmalayan notalarıyla unutulmaz anılarınıza eşlik ediyor.

    Zarafetin sıcaklığı: Fleur de Vigne

    Üzüm çiçeği, beyaz gül ve mandalina-greyfurt notaları içeren Fleur De Vigne, sevdiğinizi adeta asma bağları arasında bir gezintiye çıkaracak. Beyaz gül, yalancı karabiber ve karpuz notalarının zarafetiyle sedir, mandalina ve greyfurtun insana enerji veren kokularını bir araya getiren bu parfüm, sevgilinizle geçireceğiniz soğuk ama romantik bir kış gününü üzüm çiçeklerinin açtığı Haziran güneşiyle ısıtacak.

    Baştan çıkartıcı: Thé des Vignes

    Yaseminle harmanlanmış beyaz misk, portakal çiçeği ve zencefil notalarına sahip kokusuyla bağımlılık yaratan Thé des Vignes, altın rengi güneş ışınlarıyla yıkanan üzüm bağlarındaki büyülü anlardan ilham alıyor. Bir yandan gizem diğer yandan heyecan uyandıran Thé des Vignes, sevginizin gücünü ve ışıltısını yansıtan iddialı bir koku sunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.