DOLAR 32,5209
EURO 34,7877
ALTIN 2421,286
BIST 9711,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    ÇEİS Cumhuriyet’in 97. yılını yeni reklam filmiyle kutluyor

    ÇEİS Cumhuriyet’in 97. yılını yeni reklam filmiyle kutluyor
    28.10.2020
    A+
    A-

    Türkiye’nin en sağlam yapılarının ardındaki güç ÇEİS’ten, ülkemizin yıkılmaz temeli Cumhuriyet’e saygı duruşu: ÇEİS Cumhuriyet’in 97. Yılını Yeni Reklam Filmiyle Kutluyor!

    Türk Çimento Sektörünün çatı kuruluşlarından Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS), 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı bir reklam filmiyle kutluyor: #SeniHatırlatır

    Ülkemizin dört bir yanındaki sağlam yapıların ardındaki güç ÇEİS, HAVAS İstanbul imzası taşıyan yeni filminde Cumhuriyetimizin 97. yılını kutlarken; ortak mazimizin kahraman mimarı Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK’ü sonsuz saygıyla yad ediyor.

    Cumhuriyetin her yaştan ve her kesimden bireye kendini güvende hissettiren, üzerine geleceklerini inşa edecekleri sarsılmaz bir temel olduğunun altını çizen film; bu temelin neşemizde, umudumuzda ve gülücüklerimizde saklı olduğunu duygusal yönü kuvvetli bir anlatımla sunuyor.

    27 Ekim 2020 tarihi itibariyle televizyon ve internette izleyiciyle buluşan film, youtube üzerinden ve ÇEİS’in kurumsal internet sitesi ceis. org. tr ile sosyal medya hesaplarından izlenebilir.


    KÜNYE

    Ajans: Havas İstanbul

    Marka: Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS)

    Reklamveren Temsilcisi: Serdar Şardan, Melike Nevin Ateş

    CCO: Ergin Binyıldız

    ECD: Volkan Dalkılıç

    Kreatif Ekip: Baran Karacaoğlu, Öyküm Avadan

    Müşteri İlişkileri Ekibi: Birol Ecevit, Özge Asan, İlayda Bahçıvan

    Prodüksiyon Ekibi: Sıla Salgın, Gözde Bilir

    Medya Planlama Ajansı: Circus Reklamcılık

    Dijital Medya Planlama: Erhan Çatıkkaya

    Prodüksiyon Şirketi: Shortcut

    Yönetmen: Levent Onan

    Görüntü Yönetmeni: Alp Korfalı

    Prodüktör: Esra Seyrekbasan, Çağlar Caner

    Müzik Lisansı: Portal Danışmanlık

    Seslendiren: Gönül Ürer, Talha Sayar

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.