DOLAR 32,3398
EURO 35,0986
ALTIN 2239,061
BIST 8761,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cemil Tokel Marka Konferansı’nda Nude’un global başarılarını anlattı

    Cemil Tokel Marka Konferansı’nda Nude’un global başarılarını anlattı
    20.01.2020
    A+
    A-

    Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu’nun Cam Ev Eşyası Grubu Başkanı Cemil Tokel, 18-19 Aralık tarihlerinde Çırağan Sarayı’nda düzenlenen MARKA Konferansı’nda, “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesini uluslararası tasarımcıların koleksiyonlarıyla buluşturan Nude’un dünya genelindeki başarılarından bahsetti.

    Şişecam’ın global tasarım markası Nude, 18-19 Aralık’ta Çırağan Sarayı’nda bu sene yirmincisi düzenlenen MARKA Konferansı’nda, dünyaca ünlü tasarımcılar tarafından tasarlanan koleksiyonlarını, uluslararası katılımcılarla buluşturdu.

    Şişecam Cam Ev Eşyası Grubu Başkanı Cemil Tokel, konferansta yaptığı konuşmada Şişecam’ı, dünyanın üçüncü büyük cam ev eşyası markası Paşabahçe’yi ve “Yalın Güzeldir” başlığı ile Nude marka felsefesini anlattı. Nude’un koleksiyonları oluşturulurken çok değerli tasarımcılar, danışmanlar ve yöneticilerden oluşan güçlü bir beyin takımı ile çalıştıklarını belirten Tokel, sözlerine şu şekilde devam etti, “Stratejilerimizi küresel konjonktürde oluşturup güncel ihtiyaç ve eğilimlere göre tasarımlar yapıyoruz. Bugün ‘Dünyanın En İyi Restoranı’ seçilen 3 Michelin yıldızlı Restaurant Mirazur*** Relais & Châteaux gibi restoranların ilk tercihi olmamızın en önemli sebebi iyi tasarlanmış ürünlere sahip olmamız.”

    Camın en yalın hali: ‘Nude’

    Dünyanın üçüncü en büyük cam ev eşyası üreticisi Şişecam Topluluğu’nun global tasarım markası Nude, dünya prömiyerini 2014 yılında Maison Objet Paris’te yaptı. Ardından Milano ve Frankfurt’taki uluslararası fuarlarda boy gösterdi ve büyük beğeni topladı. Tüm koleksiyonlarını “Simple is Beautiful” (Yalın Güzeldir) felsefesi ile tasarlayan Nude; Ron Arad, Nigel Coates, Joe Doucet, Pentagon Design, Tomas Kral, Mikko Laakkonen, Tamer Nakışçı, Erdem Akan ve Ali Bakova’nın da aralarında olduğu dünyanın saygın tasarımcıları ile çalışıyor.

    Her koleksiyonunda cam teknolojisi ve işçiliğindeki hünerle tasarım yetkinliğini birleştiren Nude markası, kullanıcıların tutku ve zevklerini en estetik biçimde yansıtan, duyumlarını artıran yaratıcı koleksiyonlar içeriyor. German Design, Red Dot, Wallpaper Design ve IF Design gibi dünyanın en prestijli tasarım yarışmalarında ödülleri bulunan Nude, ödüllü koleksiyon sayısını 36’ya yükseltti.

    Nude tasarımları Milano ve Türkiye’de Paşabahçe Mağazaları’nda satılıyor. Global ölçekte ise Bergdorf Goodman, WallpaperSTORE*, The Conran Shop Paris ve London, La Rinascente Milan, MOMA (Francisco, New York, Tokyo), Lane Crowford Hong Kong, Printemps Paris satış noktaları arasında yer alıyor. nudeglass .com ile de dünyanın yüz yirmi ülkesine satış yapılıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.