DOLAR 32,3235
EURO 35,1285
ALTIN 2303,397
BIST 9079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çetin Cıvata’nın yeni yönetim kurulu üyesi Ali Pandır oldu

    Çetin Cıvata’nın yeni yönetim kurulu üyesi Ali Pandır oldu
    02.06.2017
    A+
    A-

    37 yıldır Türkiye’nin ve dünyanın birçok büyük şirketinde üst düzey görev yapan Ali Pandır, Tecde Group bünyesinde faaliyet gösteren Çetin Cıvata’nın Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olarak göreve başladı.

    TECDE Group bünyesinde faaliyet gösteren Türkiye’nin en büyük ‘civata, vida ve bağlantı elemanları’ üreticilerinden biri olan Çetin Cıvata’nın yeni Yönetim Kurulu Üyesi, 2017 yılı başında Erdemir Grubu Yönetim Kurulu Başkanlığı ve CEO görevinden ayrılan Ali Pandır oldu. Bağlantı elemanları, bilişim, enerji ve inşaat sektöründe 11 şirketi ile faaliyet gösteren TECDE Group, 1000’in üzerinde kişiye istihdam sağlıyor.

    Çetin Cıvata’da başladığı yeni göreviyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Ali Pandır, “Yönetim Kurulu üyesi olduğum Çetin Cıvata, hem iç piyasada hem de ihracatta hızla büyüyen bir aile şirketi. Kurumsal yönetim yapılarını küresel ölçekte bir seviyeye taşıyabilmek ve Avrupa’nın en büyük bağlantı elemanları firmasından biri olma hedefine katkı sağlamak için çalışmalarımıza başladık” dedi.

    İstanbul Teknik Üniversite’sini Yüksek Makina Mühendisi olarak bitirdikten sonra 1980 yılında profesyonel kariyerine başlayan Ali Pandır, Koç Holding, General Motors, Opel, Tofaş, Fiat ve Erdemir Grubu gibi şirketlerde üst düzey görev yaptı.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.