DOLAR 32,379
EURO 35,0358
ALTIN 2326,799
BIST 9142,4
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek

    Ceylan İnşaat’tan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali’ne destek
    19.04.2018
    A+
    A-

    Dünyada ilk defa bu sene Bodrum Yalıkavak’ta gerçekleştirilecek olan Uluslararası Down Plaj Futbol Festivali 23 Nisan Çocuk şenliği kapsamında down sendromlu çocukları biraraya getirecek.

     Uluslararası Down Sendromlu Federasyonu (UDF)  tarafından organize edilen ve Ceylan İnşaat’ın da sponsorları arasında yer aldığı ve tüm gün sürecek plaj futbolu festivali renkli turnuvalara da sahne olacak.

    Konuyla ilgili görüşlerini dile getiren Ceylan İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Ceylan; “İş yaşamı dışındaki tüm değerlerimize önem veriyoruz. Spor, sanat, kültür, eğitim ve sosyal sorumluluk projeler gibi değerlerimize her zaman elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz. Down Sendromlu çocuklarla gerçekleştirdiğimiz projeler ise bizim en hassas olduğumuz konulardan biri ve Ceylan İnşaat olarak bu çalışmanın içerisinde yer almaktan gurur duyuyorum” dedi.

    Muammer Ceylan ayrıca, “23 Nisan’da Down Sendromlu çocuklarımızla birlikte olmaktan son derece mutluluk duyacağız.

    Program akışı:

    Tarih: 23 Nisan 2018

    Açılış: 14:00

    Adres: Zeytin Lina No: 64 Plaj Caddesi  –  Yalıkavak / Bodrum

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.