DOLAR 32,2804
EURO 34,7584
ALTIN 2407,37
BIST 10267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    CGV Arthouse Diyarbakırlı sanatseverlerle buluştu

    CGV Arthouse Diyarbakırlı sanatseverlerle buluştu
    30.04.2019
    A+
    A-

    CGV Mars Entertainment Group’un bağımsız sinemaya ve sanat filmlerine destek vermek, festivallerde yer alarak ödüller toplamış filmleri daha çok seyirciye ulaştırmak hedefiyle hayata geçirdiği CGV Arthouse, şimdi de Cinemaximum Forum Diyarbakır’da sinemaseverlerle buluşuyor.

    CGV Mars Entertainment Group’un 2017 yılında bağımsız sinemaya ve sanat filmlerine destek vermek; hem ulusal hem de uluslararası festivallerde boy göstermiş, ödüller toplamış, kendinden söz ettirmiş filmleri daha çok seyirciyle buluşturmak hedefiyle hayata geçirdiği CGV Arthouse, artık Diyarbakırlı sanatseverlere de hizmet veriyor. Diyarbakırlı sinema tutkunlarında gelen yoğun talep doğrultusunda açılan CGV Arthouse; İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Antalya ve Eskişehir’in ardından 17. lokasyon olarak Cinemaximum Forum Diyarbakır’da bağımsız sinema tutkunlarıyla buluşuyor. CGV Arthouse, sinemadan, edebiyattan ve sanattan hoşlanan; hayattan ilham alan kişilere diğer sinema salonlarında göremeyecekleri filmleri, Türkiye’nin en iyi sinema salonlarında seyretme imkanını sunuyor.

    Dünya prömiyeri Cannes Film Festivali’nde yapılan Arctic ve 2018 Sundance Film Festivali’nden İzleyici Ödülü’ne layık görülen Suçlu, Cinemaximum Forum Diyarbakır CGV Arthouse’da gösterimdeki filmler arasında yer alıyor. Brezilya asıllı Youtube yıldızı, video klip ve reklam yönetmeni Joe Penna’nın ilk uzun metrajlı filmi Arctic, kutup bölgesine düşen bir kazazedenin doğaya rağmen hayata kalma hikayesini anlatıyor. Yılın en orijinal ve çarpıcı gerilim filmlerinden biri olan Suçlu ise acil yardım hattında çalışan bir polis memurunun oturduğu santral odasında, kaçırılan bir kadını kurtarmak için verdiği çabayı konu ediyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.