DOLAR 32,3993
EURO 34,7913
ALTIN 2419,899
BIST 10045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cildiniz toparlansın, sıkılaşsın, parlasın

    Cildiniz toparlansın, sıkılaşsın, parlasın
    11.12.2018
    A+
    A-

    Doctor B Aktif Komzetikleri’nin ikonik ürünleri olan yaşlanma karşıtı Örümcek Ağı kremi, serumu ve maskesi düzenli kullanımla ciltte toparlanma, sıkılaşma ve parlaklık vadediyor.

    Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur’un geliştirmiş olduğu Örümcek Ağı serisi, krem, serum ve maskeden oluşuyor. Göz çevresi ve boyun dahil tüm yüze sürülebilen Örümcek Ağı kreminin içeriğinde yaşlanma karşıtı ödüllü aktifler kullanılmıştır. Düzenli kullanımla 1 ay içerisinde gözle görülür etki sağlanır. Bitkisel kök hücre teknolojisi ile üretilen krem tüm mimik kırışıklıklarında etkilidir. Cilde günlük alınması gereken vitamin desteğini sağlayan krem ayrıca cildin altına Örümcek Ağı efekti yaparak, dokuları destekler. Örümcek Ağı serumu ise dekolte, boyun dahil tüm yüze sürülebiliyor, içeriğinde patentli kolajenler var. Cildi canlandırır ve bakım yapar ve cilde anında nüfuz ederek kolajen takviyesinde bulunur. İnce çizgiler üzerinde son derece etkili olan serum, dolgunlaştırma efekti yaparak cildi gerer. İçeriğinde kuru kolajen lifler bulunan Örümcek Ağı maskesi serinin haftada 1 ya da 2 kez kullanılması önerilen ve içeriğinde patentli kolajen lifler olan bir ürün. 20 dakika içinde etkinliğini gösterir ve özellikle gıdı bölgesini anında toparlayıcı özelliğe sahiptir.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.