DOLAR 32,5309
EURO 34,8877
ALTIN 2431,412
BIST 9645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Cildinizi Hindistan cevizli Coco Chea ile besleyin

    Cildinizi Hindistan cevizli Coco Chea ile besleyin
    06.06.2017
    A+
    A-

    Cildinizi doğanın benzersiz içerikleriyle beslemeye hazırlanın! Bath & Body Works ile bu yaz her biri Kakao ve Shea Butter barındıran muhteşem bakım ürünleri cildinizin ihtiyacı olan nemi sağlayacak. Yalnızca sizin için değil, hediye etmeniz için de mükemmel seçenekler Coco Shea koleksiyonunda.

    Vücudunuza muhteşem kokularla besleyen ve yumuşatan bu yepyeni koleksiyonda üç farklı koku seçeneği öne çıkıyor. Her bir koku ailesinin hammaddesi vücudunuzun ve teninizin ihtiyacı olan nemi ve bakımı karşılamak üzere tasarlandı:

    Bal – Saf bal, bu nemlendirici koleksiyonda cildiniz için maksimum yumuşaklığı sağlıyor.
    Salatalık – İçeriğindeki yüksek su oranı sebebiyle sizi ferahlatır, canlandırır ve vücudun ihtiyacı olan nemi sağlamaya yardımcı olur.
    Hindistan Cevizi – Hindistan cevizi yağı hücrelerinizi besler, cildiniz yumuşatır ve nemlendirir. Coco Shea koleksiyonundaki yoğun Hindistan cevizi içeriği vücudunuza ihtiyacı olan yumuşaklığı sağlar.

    Doğanın en faydalı kokuları şimdi Bath & Body Works mağazalarında.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.