DOLAR 32,5997
EURO 34,8052
ALTIN 2500,205
BIST 9524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çilek, inovasyon harikası tasarımları ile Design Week’te

    Çilek, inovasyon harikası  tasarımları ile Design Week’te
    07.11.2017
    A+
    A-

    Çilek, tasarım ile tüm endüstrileri buluşturmak amacıyla yolan çıkan ‘Türkiye Tasarım Haftası’na, son teknolojiyi kullanarak tasarladığı ürünleriyle katılıyor. Çocukların düşlerini gerçeğe dönüştüren Çilek, Design Week’e; Araba Yatak ve Gemi Karyola’nın yanı sıra Dark Metal Genç Odası serisinin ürünleriyle katılarak sektöre farklı bir bakış açısıyla baktığını bir kez daha kanıtlıyor.

     Tematik odalarıyla ailelerin ve çocukların beğenisini kazanan Çilek, 8-12 Kasım 2017 tarihleri arasında bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Design Week’e çocukların ve gençlerin beğenerek takip ettiği ürünüyle katılmaya hazırlanıyor.

    Çilek ‘tasarım’ larıyla konuşuyor

    Çilek, 5 gün sürecek olan Tasarım Haftası’nda yeni nesil ürünleri Araba Yatak ve Gemi Karyola’nın yanı sıra Dark Metal Genç Odası’nın tamamlayıcı ürünlerini sektör profesyonelleriyle buluşturmak için gün sayıyor. Tasarım Haftası kapsamında dünyanın farklı ülkelerinden gelen sektör temsilcileriyle ‘tasarım’ konuşmanın önemine değinen Çilek Design Hub Direktörü Çiğdem Esra Kanberoğlu, tasarımın gücüne inanan bir marka olduklarını ve bu bakış açısıyla çalıştıklarını söyledi. Çilek olarak, “Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz tüm projelerde özgün tasarıma, güvenliğe ve kaliteye önem vererek, yenilikçi ürünlere imza attık, atmaya da devam ediyoruz. Sektörümüzde birçok ilkler ve yenilikler gerçekleştirdik. Türkiye’de mobilya sektöründe hem Ar-Ge merkezi bulunan ve hem de Tasarım Merkezi Belgesi alan ilk ve tek firma olduk. Öncü ve örnek olmak bizi mutlu ediyor. Çilek olarak her çocuğa ulaşma mottosuyla çalışıyoruz. Ve bu hedef doğrultusunda 5 kıtada 71 ülkeye yayılan 500’ü aşkın satış noktamızla 3 milyondan fazla çocuğun Çilek ürünleriyle uykuya dalmasını sağlıyoruz. Bu farkındalıkla da, sektörün ülkemizdeki en önemli buluşma noktası Tasarım Haftası’na katılmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.”

    Düşlerindeki konsepti gerçekleştirmeye hazır mısın?

    Ayrıca Çilek, 8-12 Kasım tarihleri arasında düzenlenecek olan Design Week Turkey ‘de Çilek Design Hub adı altında çok özel bir etkinliğe ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Sürpriz hediyelerle etkinliği hareketlendirmeye hazırlanan Çilek, etkinlik kapsamında tüm tasarım tutkunlarını Çilek Design Hub standına davet ediyor.

     

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.