DOLAR 32,2751
EURO 34,7768
ALTIN 2388,534
BIST 10276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çimsa Kurumsal İletişim Müdürlüğü’ne Banu Uyan atandı

    26.08.2019
    A+
    A-

    50 yıla yakın bir süredir çimento ve yapı malzemeleri sektörünün global bir oyuncusu olarak faaliyetlerini sürdüren Çimsa’nın yeni Kurumsal İletişim Müdürü Banu Uyan oldu. Banu Uyan, Çimsa’nın ulusal ve uluslararası tüm iletişim stratejilerinden sorumlu olacak.

    Sabancı Holding iştiraki olan Çimsa, kadrolarını deneyimli isimlerle güçlendirmeye devam ediyor.

    İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi, İşletme Bölümü mezunu olan Banu Uyan, İngiltere’de Northampton Üniversitesi’nde pazarlama eğitiminin ardından, profesyonel iş yaşamına Boyner Grup’ta Yurt Dışı Pazarlama’da başladı. Boyner Grup’ta 7 yıl Kurumsal İletişim ve Reklam Müdürü olarak çaılşan Uyan, Türk Telekom’da Kurumsal İletişim Yöneticisi ve ardından TEMSA A.Ş’de Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev aldı.

    Resim

    Uyan, Ağustos 2019 itibarıyla Çimsa Kurumsal İletişim Müdürü olarak atandı. Uyan’ın, kurumsal iletişim, marka iletişimi, iç iletişim, sürdürülebilirlik, sosyal sorumluluk ve pazarlama gibi birçok alanda deneyimi bulunuyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.