DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2441,873
BIST 9915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çimsa Mersin Fabrikası’nın ardından Eskişehir Fabrikası’na da Altın Seviyede CSC Sertifikası

    Çimsa Mersin Fabrikası’nın ardından Eskişehir Fabrikası’na da Altın Seviyede CSC Sertifikası
    11.03.2024
    A+
    A-

    Sabancı Topluluğu’nun global markalarından Çimsa’nın Eskişehir Fabrikası, Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından hayata geçirilen Uluslararası Beton Sürdürülebilirlik Konseyi (The Concrete Sustainability Council) sertifikasyon sistemi kapsamında “Altın” seviyesindeki “CSC Sertifikası”nı almaya hak kazandı. Geçtiğimiz günlerde aynı sertifikayı alan Mersin Fabrikası’yla birlikte Çimsa’nın sürdürülebilirlik alanındaki başarısı bir kez daha tescillenmiş oldu. 

    Çimsa’nın Eskişehir Fabrikası Uluslararası Beton Sürdürülebilirlik Konseyi Belgelendirme Kuruluşu KGS tarafından gerçekleştirilen bağımsız denetimlerin ardından “Altın” seviyesindeki “CSC Sertifikası” ile ödüllendirildi. Bu sertifikayla; yönetimsel, çevresel, sosyal ve ekonomik kriterleri sağlayan Çimsa Eskişehir Fabrikası’nın üretici olarak kaynak kullanımı konusunda uluslararası normlara uygunluğu da tescillendi.

    Çimsa CEO’su Umut Zenar, Uluslararası Beton Sürdürülebilirlik Konseyi Belgelendirme Kuruluşu KGS tarafından verilen “Altın” seviyesindeki “CSC Sertifikası”nı Mersin Fabrika’nın ardından Eskişehir Fabrika’nın da almasından gurur duyduklarını belirterek şunları söyledi:

    “Çimsa olarak sürdürülebilirlik konusundaki taahhütlerimizi daha da ileriye taşımanın haklı gururunu yaşıyoruz. Eskişehir Fabrikamız da yoğun çalışmalar neticesinde “Altın” seviyesindeki sertifikayı almaya hak kazandı. Her 2 fabrikamızın da bu prestijli sertifikayı almaya hak kazanması, çimento ve beton endüstrisindeki liderliğimizi ve sürdürülebilirlik alanındaki kararlılığımızı gösteriyor. Bu başarı, Çimsa ailesinin sürdürülebilirlik vizyonu doğrultusunda attığı önemli adımlardan sadece biri. Gelecekte de sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarımızı ve çevresel etkimizi azaltmaya yönelik çabalarımızı sürdüreceğiz.”

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.