DOLAR 32,3421
EURO 35,1215
ALTIN 2240,017
BIST 8904,21
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çimsa’ya Stevie International Business Awards’tan Altın Ödül

    Çimsa’ya Stevie International Business Awards’tan Altın Ödül
    17.08.2022
    A+
    A-

    Sabancı Topluluğu’nun global markalarından Çimsa, 2021 yılında gerçekleştirdiği faaliyetlerin güncel çıktılarını, geleceğe dair plan ve hedeflerini paylaştığı Entegre Faaliyet Raporu’yla 2022 yılı Stevie International Business Awards’ta altın ödüle layık görüldü.

     

    Sabancı iştiraki Çimsa, geçtiğimiz Mart ayında yayınlanan Entegre Faaliyet Raporu ile 2021 yılında gerçekleştirilen faaliyetleri, geleceğe dair planları ve hedefleri paylaşarak Çimsa’nın ekonomik başarısını, sürdürülebilirlik faaliyetlerini, Ar-Ge ve inovasyon çalışmalarını gözler önüne sermişti.

     

    Bu yıl 19. kez The Stevie Awards tarafından düzenlenen The International Business Awards (IBA) ödül programının kazananları arasında Entegre Faaliyet Raporu’yla Çimsa da yer alıyor. Dünya genelinde 67 ülkeden birçok farklı şirketin projelerinin değerlendirildiği ve ödüllendirildiği, iş yaşamının en prestijli organizasyonlarından biri olan Stevie Ödülleri’nde Sabancı iştiraki Çimsa, “2021 Entegre Faaliyet Raporu: Yarınlar İçin Bugünü Şekillendiriyoruz” ile altın ödülün sahibi oldu. Farklı kategorilerin yer aldığı Uluslararası İşletme Ödülleri’nde “En İyi Faaliyet Raporu” kategorisinde dünyaca ünlü ve başarılı 300’den fazla profesyonel tarafından değerlendirilen rapor, en yüksek puanla Gold Stevie Winner (Altın Stevie Kazananı) olarak değerlendirildi ve altın ödülle taçlandırıldı.

     

    Böyle bir ödülü almaktan gurur duyduklarını belirten Çimsa CEO’su Umut Zenar şu değerlendirmeyi yaptı: “2021 Entegre Faaliyet Raporu’muzda finansal çıktılarımız ve sürdürülebilirlik stratejimizi nasıl birleştirdiğimizi, gelecek nesiller için bugünü nasıl şekillendirdiğimizi anlatmaya çalıştık. Tüm çalışmalarımızı şeffaflıkla duyuran faaliyet raporumuz ile aldığımız ödülün haklı gururunu yaşıyor ve her sene gelişim alanlarımıza odaklanarak aynı şeffaflıkla çalışmalarımıza devam ediyoruz”.

     

    Hemen hemen her sektörden farklı büyüklüklerde 3 bin 700 şirketin katılım sağladığı ödül programında Yılın Şirketi, Yılın Pazarlama Kampanyası, Yılın En İyi Yeni Ürünü veya Hizmeti, Yılın Start-up’ı, Yılın Kurumsal Sosyal Sorumluluk Programı ve Yılın Yöneticisi gibi çok çeşitli kategorilerde değerlendirme yapıldı. Bu yılki yarışmada aynı zamanda kuruluşların ve bireylerin sosyal medya ve düşünce liderliğindeki başarılarını takdir etmek için bir dizi yeni kategoriye de yer verildi.

     

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.