DOLAR 32,3274
EURO 35,0867
ALTIN 2298,984
BIST 8982,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul °C

    Çin malı olmayan Came Home mağazası artık Panora AVM’de

    Çin malı olmayan Came Home mağazası artık Panora AVM’de
    15.05.2017
    A+
    A-

    Came Home mağazası Türkiye’deki ilk ve tek mağazasını iş ve siyaset dünyasının yoğun katılım gösterdiği özel bir davet ile Panora AVM’de açtı.

    Özel tasarım aksesuarların yer aldığı Came Home mağazası, geniş ürün yelpazesi ile dünyada ilk kez Başkentliler ile buluştu. İş ve siyaset dünyasını buluşturan özel davete; eski milletvekili ve ATO Başkanı Sinan Aygün, geçmiş dönem ATO Başkanlığı görevini yürüten Salih Bezci , CHP Milletvekili Levent Gök, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ile de Ankara İl Emniyet Müdürü Mahmut Karaaslan katılım gösterdi.

    Came Home Kurucu ortakları Sebahattin Gündoğdu ve işadamı İsmail Hakkı Gül davetlileri ile yakından ilgilendi. Birbirinden özel tasarımların sergilendiği aynı zamanda Sanat Galerisi’nin de kapılarını açtığı özel davete Başkentliler de yoğun ilgi gösterdi. Came Home’un Türkiye’de bir ilke imza attığının altını çizen Gündoğdu şunları söyledi: “ Graser 1990 yılında yapı sektöründe sanat seramiği zemin duvar kaplamalarında üretim yapan bir firma olarak doğdu. 20 yıldır tasarım kabiliyetini kullanarak faaliyetlerine devam ediyor. Bu ritmin alt yapısı oluşurken teknolojiyi yatırım yaparak ürün yelpazesini genişlettik. Sehpa ve aydınlatma grubu olarak başladığımız yolculuk, binlere varan yelpaze ile çeşitlendi ve böylece Came Home markası ortaya çıktı”

    “Çin malı olmayan tek Türk aksesuar markası”

    Came Home mağazasının sadece Ankara için değil Türkiye için de büyük bir marka olduğunu vurgulayan Kurucu ortak Sebahattin Gündoğdu “ Ankaralı bir firma olduğumuz için ilk ve tek konsept mağazamızın, kapılarını burada açtık. Tamamen yerli üretim yaparak çin malı olmadan Türk tasarımlarını geniş bir kitleye yaymayı amaçlıyoruz. İthal markalarımızın tamamı ise Avrupa menşei olup, konularında özgün firmalar olarak dikkat çekiyor” dedi.

    “Yeni rota Dubai”

    Ankara’daki mağazalarının ardından Türkiye’nin dört bir yanında da mağazalaşacaklarının müjdesini veren Gündoğdu, Moskova ve Bakü ile de görüşmelerinin devam etiğini söyledi. Gündoğdu, İlk yurt dışı mağazaları için Dubai ile görüştüklerini dile getirdi.

    “Haftanın her günü sanat ile buluşturacak”

    Devrim Erbil, Ekrem Kahraman, Hayati Misman, Mustafa Ayaz, Süleyman Saim Tekcan, Zafer Genç Aydın, Zahit Büyükişliyen, Azimet Karaman, Tuğrul Selçuk, Semra Ecer, Tuğrul Emre Feyzoğlu gibi usta sanatçıların eserlerinin yedi gün boyunca daimi olarak sergileneceği Sanat Galerisi de Came Home mağazası içerisinde sanatseverler ile buluşuyor. Saat 22.00’a kadar açık olma özelliği ile dikkat çeken Sanat Galerisi bu anlamda da bir ilke imza atıyor.
    Ürün yelpazesi ile dikkat çeken Came Home, sehpadan çaya fincanına, tasarım ayakkabı çekeceğinden özel tasarım kol düğmelerine kadar birçok ürün ile Ankaralıları ağırlayacak. Mağazada özel sır kaplama el yapımı seramik vazolar, cam üfleme ve pirinçten yapılmış el yapımı avizeler, füzyon cam kaplı el yapımı pirinç ayaklı masalar veya mermer masalar gibi bir çok ürün yer alıyor.

    YORUMLAR

    Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.